ışık sönüyor sorun yok ama diğerlerinde geç sönüyor bir video izledim onda da geç sönüyor sizlerde de mi acaba öle ?Işık sönüyorsa sorun yok demektir. Sönme süresinin önemi yoktur diye tahmin ediyorum.
5 dakika sonra bakıp haber veriyorumışık sönüyor sorun yok ama diğerlerinde geç sönüyor bir video izledim onda da geç sönüyor sizlerde de mi acaba öle ?
5 dakika sonra bakıp haber veriyorum
@mustafayk 14 dakika geç cevap verdiğinizden dolayı yönetici arkadaşlardan sizi banlamasını rica edeceğim.Dsc Abs ve en son da airbag ışığı sönüyor hocam.
@bayraktar
Abi bir 5 dakika daha beklersen niye geç cevap verdiği mi anlayıp bana hak vereceksin.@mustafayk 14 dakika geç cevap verdiğinizden dolayı yönetici arkadaşlardan sizi banlamasını rica edeceğim.
Şaka bir yana teşekkürler, tebrikler kardeşim. Yardımlaşmanın güzel örneklerinden birini daha canlı olarak görüyoruz. Bazen bir şeyler araştırdığımda yıllar öncesi sorulup cevap bekleyen konularla dolu olan forumlar var; adam yaşlanmış, çoluk çocuğa karışmış ama cevap gelmemiş.
Ulen bir an korktum. Guzuya bir şey oldu sandım. Akşam akşam paylaşma şöyle şeyler.Abi bir 5 dakika daha beklersen niye geç cevap verdiği mi anlayıp bana hak vereceksin.
çok tesekkur ederim kardeşim aracı yıkadımda bugun koltukları çektım acab ondan mı dıye supe ettım dıAynen hocam
Ben de altıma ediyordum az kalsın
Ne demek elimiz den gelen her şey de yardımcı oluruz.çok tesekkur ederim kardeşim aracı yıkadımda bugun koltukları çektım acab ondan mı dıye supe ettım dı
Koltuk altındaki kabloları gözden geçirmek ilk akla gelen.Merhaba airbag ışığım arasıra ekranda sönmüyor herzaman değil ama nedendir bilgisi olan var mı
Koltuk altındaki soketleri kontrol ettik. Emniyet kemeri gergilerini söktük taktık. Sıkıntı yok. Sürücü airbagini söktük,sargıyı söktük taktık.Sıkıntı gözükmüyor.Araç hareket ettikten 50-100 m. sonra yanıyor.@BAYRAMSAKARYA öncelikle şoför koltuğu altındaki kabloları kontrol edin. Kablolar yerinden oynadığı zaman direkt ışık yakıyor.
Bu hata kablo kısımlarında direk bir kesinti olduğunu gösterir. Eğer kablolarda gözle görünür bir sorun yoksa direksiyonun göbeğinin oturduğu yerdeki airbag saati diye tabir edilen parçaya odaklanmalısınız. Mazda 3 BK ve Mazda 5 de kronik olarak görünüyor yabancı kaynaklarda bunu doğruluyor.Koltuk altındaki soketleri kontrol ettik. Emniyet kemeri gergilerini söktük taktık. Sıkıntı yok. Sürücü airbagini söktük,sargıyı söktük taktık.Sıkıntı gözükmüyor.Araç hareket ettikten 50-100 m. sonra yanıyor.