Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Bu bakış açısı gayet normal bir bakışı açısı ancak, herkeste bu normallik varken, niyeti temiz olmayanlar bu bakış açısının nimetlerinden faydalanmak için km düşürme olayına giriyor... Bu sefer de iyi niyetli bu bakış açısı bir gün geliyor, km düşürülmüş araçlara biniyor oluyor, hemde hiç farkında olmadan...Km olayı tamamen birbirimize guvensizligimizle alakalı bence. Ne kadar cok yol yaptiysa o kadar çok risk altinda kalmıştır. O kadar cok bakımsız yol yapmıştır. Diye uzaklaşıyoruz ki bana da mantıksız gelmiyor.Bakımlı arabada km bir nebze onemsiz kalabilir ama 100 bindeki araba varken 180 bindeki arabaya da oncelik vermem şahsen.
2021'deki ve 2026'daki km'sine bakalım@slymncmgz benim araç var gözüm kapalı güvenip aldım kilometresine  çünkü 6 yılda daha fazlasını yapamazdı
175000 di aldığımda
Haklısın abi. Km dusurmenin maliyetini sadece dünyevi 10-20 lira olarak hesap ettikleri sürece sadece kendimizi avuturuz düşük km ile.Bu bakış açısı gayet normal bir bakışı açısı ancak, herkeste bu normallik varken, niyeti temiz olmayanlar bu bakış açısının nimetlerinden faydalanmak için km düşürme olayına giriyor... Bu sefer de iyi niyetli bu bakış açısı bir gün geliyor, km düşürülmüş araçlara biniyor oluyor, hemde hiç farkında olmadan...
3-4 yıl kiralıkta kalıyor araç, sonra çıkıyor km olmuş 100 bin, hemen bi operasyon km geliyor 50 bin lere sonra ikinci el olarak galerilerden temiz bakımlı ikinci sahibinden diyerek satılıyor. Tahmini olarak bu ülkede 2000'li yılların başından itibaren kiralık araçlar dolaşmaya başladı ama hiç bir ilanda geçmişinde kiralıktır gibisinden bir ibare ile satılan araç görmedim. Galericiler, binicilerden araç alıp satmakla kendilerini idame ettiremezler, kiralık olarak piyasadan çekilen araçları satıyor bir çoğu.
İyi insanların kalıplaşmış veya değişmesi mümkün olmayan ön yargılarını bu gibi madrabazlar çok güzel kullanıyor, sistem de çaktırmadan kendi kendini idare edip gidiyor.
Hâlâ duruyor hocam