DarK PaSSenGeR
Aktif
birçok firma motor üret(e)mezken mazdanın kendi başına ortaya birşey koyması ayrı bir bakış açısı olmalı bence
CX-3 te test ettiğimizde bende bu motorun sessizliğine şaşırmıştım. Hatta; dizel antipatiği olan bende bile hafif bi gıpraşma oluşturmuştu..."Motorda gürültü ve vibrasyonu azaltan Natural Sound Smoother teknolojisi de bulunuyor." Bundan ben de istiyorum. Geçen, insignia ile biraz dolaştık, sonrasında kendi arabama geçtiğimde, su motoru mu var bunda diye aklımdan geçmedi değil
Skyactiv başka bir teknoloji olmuş gerçekten, taktir etmemek için Fosurgen sahibi olmak gerek...Abi o testten sonra uzun süre kendine gelemediğini hatırlıyorum ben..
Seni dizel Mazda 3 testini yaptıktan sonra görcem ben Veli abeeeySkyactiv başka bir teknoloji olmuş gerçekten, taktir etmemek için Fosurgen sahibi olmak gerek...
Kodo tasarımı ile dış güzelliği, Skyactiv teknoloji ile iç güzelliği insanı hakikaten çarpıyor. Bu yaz da, Sky MX-5 test edersek bak gari sen...
CX-3 teki motor ile aynı olduğu için Mazda 3 çok bir şey fark ettirmez gibi geliyor bana... Ama dizel ile benzinli farkını ortaya koyması açısından mutlaka test etmek isterim.Seni dizel Mazda 3 testini yaptıktan sonra görcem ben Veli abeeey
Yapalım bir buluşma Gören de motor aynı ama araba farklı abi, seni dizel sahibi yapacak Mazda
Mazda 3 tw bu seçenek gelmez, ama özel istekle getirilir, o fiyatı verirsen tabiKeşke Türkiye'ye 2.2 Skyactive-D gelse. 150 bg, 380 Nm, 0-100 8.1sn
Yok yanlış bilgi vermeyim, muhtemelen o derece güzeldir ama ben test etmedim, test edenlerle konuştumO derece güzel diyorsun mazda 3 dizel için? 3 seneye 2. Elini alırım ben de o zaman.