Seni bulunduğun viteste tutar diye biliyorum, başka bir değişiklik olmaz.Mazda 2 hold tuşuna basıyorum bi değişiklik olmuyor.
Bi vites aşağı düşürmez mi?Seni bulunduğun viteste tutar diye biliyorum, başka bir değişiklik olmaz.
Mazda'nın bütün modellerinde kullanımı aynı mı bilmiyorum, kimisi son viteste basarsan bir alt vitese geçer diye yazmış, kimisi, sadece 3. viteste tutar yazmış, kimisi olduğu viteste seni sabit tutar ve sadece 1,2 ve 3. vitesi kullanır yazmış.Bi vites aşağı düşürmez mi?
Bence o tuş şu an çalışmıyorMazda'nın bütün modellerinde kullanımı aynı mı bilmiyorum, kimisi son viteste basarsan bir alt vitese geçer diye yazmış, kimisi, sadece 3. viteste tutar yazmış, kimisi olduğu viteste seni sabit tutar ve sadece 1,2 ve 3. vitesi kullanır yazmış.
Deneme yanılma yöntemiyle çözersin bence
Araç eski olsa belki ama yeni daha, arızalı olacağını düşünmüyorumBence o tuş şu an çalışmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiçbir farklılık göremedim çünkü
Beyaz Güvercin'de Hold tuşuna basınca, göstergede ışığı yanıyordu hocam... Tuşa bastığında herhangi bir ışık yanmıyorsa, tepki vermeden kafasına göre vites değişimi yapıyorsa bu özellik çalışmıyor demektir... Muhtemelen de, tuştan kaynaklıdır diye tahmin ediyorum.Tuşla şanzıman arasında bağlantı Yok sanki. Ya da tuş temas etmiyor. Vites geçişleri mükemmel, bir problem görünmüyor..
Abi göstergede hold ile ilgili bir ışık ya da amblem göremedim. Ama mutlaka bi ışık olması gerekir..Beyaz Güvercin'de Hold tuşuna basınca, göstergede ışığı yanıyordu hocam... Tuşa bastığında herhangi bir ışık yanmıyorsa, tepki vermeden kafasına göre vites değişimi yapıyorsa bu özellik çalışmıyor demektir... Muhtemelen de, tuştan kaynaklıdır diye tahmin ediyorum.