- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Bu modelin yakıt tüketim değerlerini bu konu altında paylaşabiliriz.
Benzinli, otomatik, yüklü ve yol durumuna göre bence gayet iyi bir sarfiyat...Aracım 2012 aralık çıkışlı 1.5 otomatik 18binde.
Bayram için depoyu fulleyerek öçtüm, Tamamı uzun yol ama düzceye 6 saatte gittiğimi düşünürsek şehir içi trafiğini aratacak şekildeydi o yüzden ben şehir için ve dışı karma değer olarak ama şehir dışına daha yakın olarak bir depo ile tam 500km gittim.
Aldığım yakıtın litresi 4,87 diydi yaklaşık 35-36 kuruş arası yaktım.
Ama not olarak eklemeliyimki yolculuğun büyük çoğunluğunda araç full dolu bagaj ve 4 kişiydi.
5 km mi , sünger alıp çekseydin onu daBaktım, zaten bilgisayar bitmesi için 5 km diyordu
Tam küsüratını hatırlamıyorum ama 36 küsür litreydi.
Baktım, zaten bilgisayar bitmesi için 5 km diyordu
Tam küsüratını hatırlamıyorum ama 36 küsür litreydi.
Benzin fiyatları bu istikamette gittikçe, depoyu fullemek biraz hayal kalıyor maalesef.Ölçümü ışığın yanmasına göre yaparsan yanıltır, tekrar fulleyip kmve lt ye göre hesap yaparsan tam isabet olur
@Ebubekir @MutluTEKİR LPG'yi sevemiyorum hocam, trafikte önümdeki LPG'li araçların kokularından o kadar iğreniyorum ki, kendi aracıma LPG taktırma düşüncesi aklımın ucundan bile geçmiyor. Fakat benzin fiyatları 5lirayı görürse tekrardan bisiklete döneceğim gibi.