Arkadaşlar merhaba.Benim 1993 model 1.3lx mazda 121 var.Tekleme sorunu var.ustam buji ve kabloları değiştirmemiz gerektiği söyledi.hangi marka buji ve kablo almalıyım acaba.saygılar
Değişeceğini bilen usta hangi malzemeler ile değişmesi lazım gelenleri de söylerse tam bir ustadır.Arkadaşlar merhaba.Benim 1993 model 1.3lx mazda 121 var.Tekleme sorunu var.ustam buji ve kabloları değiştirmemiz gerektiği söyledi.hangi marka buji ve kablo almalıyım acaba.saygılar
Buji olarak ngk bkre6-e uygun diye duymuştumbir göz atmanızı öneririmBuji, Performans, Ömür, Ekonomi ve Tavsiyeler
Mazda 3 için buji araştırmaya başladığımda...Buji konusunu da detaylı bir şekilde araştırma fırsatım oldu...Mazda Denso ile çalışıyor olsada mazda 3 için NGK nın uyumlu bujilerini kıyasladım ve sıraladım... Normal standart buji:BKR5E-11 $1.99 NGK 6953 Spark Plugs - Best Car SparkPlug Replacement...www.mazdagaraj.com
Üst segment markalar ile orta segment marka arasında ömür farkı olur. Bahsettiğin marka orta halli buji kablosu.Buji olarak ngk bkre6-e uygun diye duymuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablo olarak şu an üzerinde seıwa mevcut sadece marka mı önemli başka bir özellik etki eder mi kablo konusunda
Üst segment markalar ile orta segment marka arasında ömür farkı olur. Bahsettiğin marka orta halli buji kablosu