kadir
Kıdemli Üye
Mutluyu varta almışMutttlu akkü bir numaraa... 15.5 e gerek bile duymuyor şarj olmaya
Mutluyu varta almışMutttlu akkü bir numaraa... 15.5 e gerek bile duymuyor şarj olmaya
Baktı teknolojisine yetişemiyor...Mutluyu varta almış
Markayı kapatamıyormuşmuş vartada , mutlunun kalitesini düşürüp piyasadan silmeye karar vermişBaktı teknolojisine yetişemiyor...
Napsın çinlilerin Volvonun lisanslarını alsak daha pahalıya gelecekti, biz de Volvoyu aldık dediği gibi... Baktılar yetişemiyorlar teknolojiye, kur avantajı ile komple almışlardır..
Aaa. Geçen çaya geldi İnci. Demedi hiç öyle bişi. Hatta Mutlu yu kıskanıyormuş inceden.Markayı kapatamıyormuşmuş vartada , mutlunun kalitesini düşürüp piyasadan silmeye karar vermiş
Çelik akü öyle dedi ben onun yalancısıyım , inanmazsan inci aküye sor.
Vartam yok çıkmıyor artık15.5v ile akü bozulur, akü şişer. 14.4v yani hücre başı 2.4v ideal olandır. En azından benim bilgim bu istikamette
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alternatörü ölçtügumde karşıma 15.5v çıksa şahsen tepkim emmett ile aynı olur
Kalibrasyonlu 2 tane fluke aynı bağlantı noktasında bile farklılık gösterebiliyor.forscan ne gösterir bilemem güvenemem. Eli yüzü düzgün bir Multimetre ile ölçülürse en sağlıklı veri öyle alınır diye düşünüyorum.
BL otomatik yapay zekalı alternatörü ile hallediyor işteBenim de bildiğim 15,5V sülfatlaşmış akülerde plakalardaki sülfatlaşmayı eritmek için kontrollü ve belirli süre verilebilecek bir değer. Sürekli bu voltajdaki şarj önerilmiyor.
Tamam işte bende aynısını diyorum.Vallahi ben de kendi tecrübemi söylüyorüm, 2 tane fluke ile aynı noktadan farklı voltaj ölçersin, her ikisinin de kalibrasyonu yapılmış olduğunu kabul edersek bu fark 14.4 14.45 gibi cüzi bir fark olabilirsiniz. Ben unit 89x kullanıyorum, şimdiye kadar ölçütügum araçlarda 15 ustu voltaj bir kez gördüm ona da alternatörü arızali teşhisi koydum, zaten alternatör fişini çekince araç normale biniyordu. Söz konusu araçtaki akü de şişmişdi zaten. Yine her birimizin doğrusu kendinedir diyerek bu hususta ısrarcı, benim bildiğim kesinlikle doğrudur diye inatçı bir tavır sergilemiyorum. kendi araştırmalarım neticesinde elde ettiğim bilgilerdir, 14.4v ideal voltaj 13.8v altı alternatör için revizyon vaktidir. 15.5v için de aynı şekilde alternatör için revizyon vaktidir diyebilirim. Bu konuda bilimsel bir makale olmadıkça fikrim sabit
Tamam işte bende aynısını diyorum.
Tamam işte bende aynısını diyorum.
One yawwwiki ucunda kıskaç olan şeyi getir cumartesi