Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Baskı balata değişimini kim yaptı? Orijinal mi?
GÖREN mazda servisi size uzakmı ? bir oraya gösterin derim belki vites halatlarında belki debriyaj merkezlerinin birinde olabilir bu problem3 vitesde stop etti aracım erçay sanırım baskı balatası iyi
Gören çok uzak değil 12 km falan bugün görende 7 yıldan fazla ustabaşılık yapan bir ustaya götürdüm içimi rahatlattı mazdaların vitesinin halatlı olduğunu ve normal soğuklarda bile bunu yaptığını sorun olmadığını söyledi sadece sabahları yapar dedi aynende öğle gün içinde saat gibi sanırım ustamı buldum
Bence, sistemde sorun yok, Mazda'nın klasik soğuk kullanım sertliği hissedilen... Ama yine de anlayan ustalara/servise kontrol ettirmekte fayda var.
Gören çok uzak değil 12 km falan bugün görende 7 yıldan fazla ustabaşılık yapan bir ustaya götürdüm içimi rahatlattı mazdaların vitesinin halatlı olduğunu ve normal soğuklarda bile bunu yaptığını sorun olmadığını söyledi sadece sabahları yapar dedi aynende öğle gün içinde saat gibi sanırım ustamı buldum
otomatik şanzıman yağı normalde ama bilgilerine güvendiğimiz ustalar manuel şanzımana da koyabiliyor ben koydurdum memnunumAtf yağ markası değil mi süleyman
Mesajının taşındığı bu konuyu incelemekte fayda var.Selamün aleyküm arkadaşlar ben yeni 2005 model mazda 3 bk kasa aldim aracta vitesle orta sertlikte yani şıkır sıkır gecmiyo birde debriyaja basarken ses geliyo baski balata yeni degistirilmis baska neden olur acaba