Uğur Koçyiğit
Sessiz
390.000 km.deki 93 model GE kasa Mazda 626 hb. manuel Şanzıman aracın Şanzıman yağını değiştirmek istiyorum. Yağ değişimi için bilmeniz gereken bişey var mıdır. Yag cida değiştirmek te sıkıntı olur mu.
390.000 km.deki 93 model GE kasa Mazda 626 hb. manuel Şanzıman aracın Şanzıman yağını değiştirmek istiyorum. Yağ değişimi için bilmeniz gereken bişey var mıdır. Yag cida değiştirmek te sıkıntı olur mu.
Zaman'ında bu alemlerde söylenmiş en baba söz geliyor;
"Castrol ne hacım ya, kamyonlara koyuyorlar onu!"
Yalnız bahsi geçen araç manuel abi fotodan yola çıkarak atf koyarlarsa yalan olur şanzımanUsta'nız varsa ustanıza değiştittirirseniz daha sağlıklı olur.
Ekli dosyayı görüntüle 22600
En kaliteli yağlardan biridir.
Hamdi'ninki de manuel?Yalnız bahsi geçen araç manuel abi fotodan yola çıkarak atf koyarlarsa yalan olur şanzıman
75-90 Liqui Moly veya Motul öneririm. Değiştirmesi gayet basit motor yağı değiştirmek gibi.
O zaman geçmiş olsunHamdi'ninki de manuel?
Uygundur75 90 motul var. Ondan almayı düşünüyorum. Ancak 3 litrelik yok. 1 litrelik 3 tane alacağız. N11 den. Fiyatı 39*3=117 sizce nasıl. 2.7 litre alıyormuş.
Bu konuyu araştırıp, soruşturup, detaylandıracağım. Umarım haklı değilsindir.O zaman geçmiş olsun
Olmamayı çok isterim ama dişli yağı ile atf çok farklı şeyler.Bu konuyu araştırıp, soruşturup, detaylandıracağım. Umarım haklı değilsindir.
Güzel yağ güle güle kullanın.Şanzıman yağını değiştirdik. Çıkan yağ bayağı bir koyu renkliydi. Vites geçişleri biraz yumuşadı.