darky0117
PANİK YOK ! ÇOK EĞLENECÜÜK ...
Arkadaşlar merhaba 323 hb aracımın şanzıman yağını degiştirmek istiyorum bi yenilensin diyerekten (en son kim bilir ne zaman degişti veya hiç degişmedi) şanzıman ile ilgili bi sıkıntım yok ama yeni yağın bi zararı olmaz şanzıman rahatlar diyerekten degiştirmek istiyorum kitapçıga baktıgımda manuel için GL-4 VEYA GL-5(SAE75W90) yazıyor bu araçlar için en uygun olan yağ nedir acaba marka olarak ben bir kaç araştırma yaptım castrol,Motul,Liqui moly arasında kaldım açıkcası başka tanınmamışlara bakmadım bile sizce en uygunu hangisi olur?
Motul Motyl Gear Sae 75w90 Motul Şanzuman Yağı 1lt - n11.com
Castrol Castrol Universal 75W-90 Dişli Yaği 1 Litre Fiyatı (Bu arada bunda SAE degil EP yazıyor bu uyumsuz sanırım)
LIQUI MOLY GL4+ Dişli Yağı SAE 75W90 (4434) (Bu ürünün yağını kullanıyorum bu yağıda iyidir diye düşünüyorum)
Castrol Universal 75w/90 1 Lt Manuel Şanzıman Yağı - n11.com (Bunda sae de var ep de var)
Castrol Manual Gl-4 90 3 Lt Manuel Transmisyon Yağı - n11.com (Burada da en uygun olanı var 3 litresi neredeyse digerlerinin 1 litre fiyatında bu nasıl oluyor anlamadım)
Castrol Syntrans Multivehicle 75w-90 1lt - n11.com (Son olarakda bu castrolun syntrans diye geçen ürünü var gl4 ve üzeri uyumluymuş anladıgım kadarıyla)
Motul Motyl Gear Sae 75w90 Motul Şanzuman Yağı 1lt - n11.com
Castrol Castrol Universal 75W-90 Dişli Yaği 1 Litre Fiyatı (Bu arada bunda SAE degil EP yazıyor bu uyumsuz sanırım)
LIQUI MOLY GL4+ Dişli Yağı SAE 75W90 (4434) (Bu ürünün yağını kullanıyorum bu yağıda iyidir diye düşünüyorum)
Castrol Universal 75w/90 1 Lt Manuel Şanzıman Yağı - n11.com (Bunda sae de var ep de var)
Castrol Manual Gl-4 90 3 Lt Manuel Transmisyon Yağı - n11.com (Burada da en uygun olanı var 3 litresi neredeyse digerlerinin 1 litre fiyatında bu nasıl oluyor anlamadım)
Castrol Syntrans Multivehicle 75w-90 1lt - n11.com (Son olarakda bu castrolun syntrans diye geçen ürünü var gl4 ve üzeri uyumluymuş anladıgım kadarıyla)