Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Makyaj yine fazla abartılmış
Fiyat açısından dikkat etmedim Serkan. Donanım olarak, makyajlı Sense, makyajsız olan power sense idi. Bu donanım farkı neticeye etki etmiyor.Karşılaştırdığınız araçlar motor ve donanın olarak aynımıydı abi ? Eğer aynıysa fiyatları neydi ikisinin , fiyat farkınıda yazarsan memnun olurum ,teşekkürler
Fiyat açısından dikkat etmedim Serkan. Donanım olarak, makyajlı Sense, makyajsız olan power sense idi. Bu donanım farkı neticeye etki etmiyor.
Birisi Power, birisi Power Sense demek isterken Veli abinin devreler yanıyor sanırım
Allah belamı vermiş haberim yok. Ne yazmışım öyle yaa.Birisi Power, birisi Power Sense demek isterken Veli abinin devreler yanıyor sanırım
Makyajlı olan sense donanım.
Makyajsız olan power sense donanım.
Aynı donanım olmadığı için fiyatına dikkat etmemiştim.
Makyajlı olan dizeldi ve yeni gelenler çoğunlukla dizel motorlu olanlar... Fiyatlara dikkat etmiş olsam da senin işini yine görmeyecekmiş.
Allah belamı vermiş haberim yok. Ne yazmışım öyle yaa.
Serkan geçmiş olsun.
Ellerinize, gözlerinize, emeğinize sağlık, ama eksik noktalar kalmış gibi, önceki ziyarettte test de yapılmış ve dizel in en az benzinli kadar sessiz olduğu, yalıtımın iyi olduğu belirtilmişti.
Bu sefer makyajlı makyajsız kıyaslamasından bazı öncelikler unuttulmuş sanırım. teşekkürler.