Lpg tankımdaki tarih aynen şöyle 05/11 şimdi bu tank kaç yıllık oluyor ve tarihin bu şekilde yazılmış olması muayenede sorun teşkil edermi teşekkür ederim
LG G3 GOLD
Nasıl okursan oku muayeneden geçme şansı kontrol edenin gözden kaçırmasıyla doğru orantılı...
İnş sorunsuz geçerim gaz kontrolünü nerde yaptırabilirim muayeneden önce kaçak göçek varmı diye
LG G3 GOLD
Daha önce bu konu ile ilgili "alım-satım, lpg işletme ve muayene" bilgilerini net bir şekilde içeren link vermiştim, oradaki konuda ve devamında her şey yazıyor(du)İnş sorunsuz geçerim gaz kontrolünü nerde yaptırabilirim muayeneden önce kaçak göçek varmı diye
LG G3 GOLD
Veli abi seni seviyorum ya asma yüzünü abimm bişey sorucam herkese ben unutmuşum vergi borcum varken muayeneden geçebilirmiyim
LG G3 GOLD
İşin beni üzen tarafı; böyle bir doluluktaki forumdan gerektiği gibi faydalanamayanların olması... Forumu, forum kültüründe değil de; facebook gibi, twitter gibi anlık mesajlaşma şeklinde kullanmak isteyenlerin hem forum kültürünü baltalaması, hem de istediği bilgiye ulaşamaması...Veli abi seni seviyorum ya asma yüzünü abimm bişey sorucam herkese ben unutmuşum vergi borcum varken muayeneden geçebilirmiyim
LG G3 GOLD