Mazda 6 2013 2.0 sport skyaktive aracim var LPG takılmıyormu..Bilgisi olan var mı?
Yazıp gidenlerden...Merhaba,
Bir gelişme var mı araştırdınız mı?
Lovato nun sitesinde 1.5 litrelik motor için uyumluluk var. 3 ile 6 nın motor farkından dolayı ayrı ele almak gerekebilir.
Atiker'e sordum onlar bizde yok dedi.
Yazıp gidenlerden...
Abi bu yazıp giden arkadaş benim yakın arkadaşım. Mazda 6 yi ona ben aldirmistim. Yeni gördüm bu mesajını. Candan mühendisliği aradık. Prins in bir kit ini söyledi uyar dedi. 8500 tl ye takarız sıkıntı olmaz demisti. Şuan galiba bütçesini ayarlayıp taktirmayi düşünüyor.Yazıp gidenlerden...
Bilgilendirme için teşekkürler hocam... Forum felsefesi gereği, konunun takibini yapmak durumundayız, yazıp gidildikçe sorunların akıbetini bilmemiz imkansız hale geliyor ki, bu durumun kimseye faydası olmuyor.Abi bu yazıp giden arkadaş benim yakın arkadaşım. Mazda 6 yi ona ben aldirmistim. Yeni gördüm bu mesajını. Candan mühendisliği aradık. Prins in bir kit ini söyledi uyar dedi. 8500 tl ye takarız sıkıntı olmaz demisti. Şuan galiba bütçesini ayarlayıp taktirmayi düşünüyor.
Kesinlikle katılıyorum abi. Forumun temel amacına ters bi kere. Bugün görürüm ve fırçalarım ben onu mazda kullanma yetkilerini alıcam elindenBilgilendirme için teşekkürler hocam... Forum felsefesi gereği, konunun takibini yapmak durumundayız, yazıp gidildikçe sorunların akıbetini bilmemiz imkansız hale geliyor ki, bu durumun kimseye faydası olmuyor.