Murat Yılmaz
Seçkin Üye
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
- #1,381
195/65/15 takılır
Nokian mı?
195/65/15 takılır
Jant almaya mı karar verdin, belki forumdan jantlarını satan da olur. Mazda TR aksesuar bölümünde sıfır jant fiyatlarına baktın mı hiç, bazen çok uygun rakamlar oluyorNe diyorsunuz arkadaşlar. Lastiksiz 5bin lira diyor adam.Jant & Lastik Takımları Fiyatları ve Modelleri sahibinden.com'da
Jant & Lastik Takımları mı arıyorsunuz? Jant & Lastik Takımları fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Bununla pazarlık yapmadım ama lastiksiz 4bin yazmış ilana.Mazda üretimi inç Otomobil & Arazi Aracı Jantı 5.500 TL Mağazadan satılık İkinci El - 1046360745
Mazda üretimi inç Otomobil & Arazi Aracı jantı 5.500 TL Mağazadan satılık İkinci El - Tüm jant çeşitleri, yeni ve çıkma ikinci el jantlar en uygun fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu ilanda Şubat ayından beri var. İndirim yapar heralde.Mazda üretimi inç Otomobil & Arazi Aracı Jantı 6.000 TL Mağazadan satılık İkinci El - 1003804549
Mazda üretimi inç Otomobil & Arazi Aracı jantı 6.000 TL Mağazadan satılık İkinci El - Tüm jant çeşitleri, yeni ve çıkma ikinci el jantlar en uygun fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Mazda Türkiye resmi web sitesijant almak istiyorum hep de biraz para geçti elime aradan çıkartayım dedim. 16inc jant bakıyorum. Mazda TR nedir?
Sitede parça fiyatları mı var? Ben göremedim. Direk servislerimi aramam gerekiyor? Şimdi gördüm, teşekkürlerMazda Türkiye resmi web sitesi
Önceden vardı fiyatlar, vardır illaki yineSitede parça fiyatları mı var? Ben göremedim. Direk servislerimi aramam gerekiyor?
Jant almaya mı karar verdin, belki forumdan jantlarını satan da olur. Mazda TR aksesuar bölümünde sıfır jant fiyatlarına baktın mı hiç, bazen çok uygun rakamlar oluyor
659 lira gördüm de bunlar ne yapıyor dediydim, sitede gerçek rakamın on katı olduğunu görünce ne yapmıyor olduklarını tekrar anladım.Sitede parça fiyatları mı var? Ben göremedim. Direk servislerimi aramam gerekiyor? Şimdi gördüm, teşekkürler
Mazda Sahipleri Bölümü – Aksesuar Detayları | Mazda [Country Code]
Mazda'nız hakkında bilgi almak mı istiyorsunuz? SSS bölümünden takip etmesi kolay video eğitimlerine ve Mazda Kullanım kılavuzlarına kadar her şeyi buradan indirebilirsiniz. Hepsi bir arada.www.mazda.com.tr
16 jant 6597TL.
Önceden vardı fiyatlar, vardır illaki yine
Benimde gözüm var en alttakinde ama adam 4500 den inmez ise sitede 6759 lira diyor. Ona da gitti kafam. Ama oradaki fiyatların güncel olduğunu hiç sanmıyorum..659 lira gördüm de bunlar ne yapıyor dediydim, sitede gerçek rakamın on katı olduğunu görünce ne yapmıyor olduklarını tekrar anladım.
Verdiğin linklerdeki sonuncu olanı tercih ederdim.
Fiyat güncel ve adet fiyatı muhtemelen...Benimde gözüm var en alttakinde ama adam 4500 den inmez ise sitede 6759 lira diyor. Ona da gitti kafam. Ama oradaki fiyatların güncel olduğunu hiç sanmıyorum..
Merser ile görüştüm. Fiyat güncel fiyat. Çok pis yükseldim. Siz ne dersiniz
Yok hayır 4 tanesi bu fiyat bende şok oldum zaten adamı aradım özellikle sordum.Fiyat güncel ve adet fiyatı muhtemelen...
Ofset vs işinden anlamıyorum.
Hangi jant modeli daha çok yakışır gözünde ona yürü, orijinal sıfır olan model 626'da çok güzel durur diyorsan yürü oraya, ilandaki daha çok yakışır dersen oraya devam. Ofset sorun olmaz.Yok hayır 4 tanesi bu fiyat bende şok oldum zaten adamı aradım özellikle sordum.
Alttaki yüzde 1 milyon daha güzel geldi bana da Hatta üstteki jantlara üzerine para verseler almam
Koyu renk içerikli jantlar moda şimdi, birde fren balata tozunu çok iyi kamufle ediyorlar... Bu açıdan bakıldığında birinci seçenek mantıklı, normal şartlarda da ikinci seçenek denilebilir.
Alttaki yüzde 1 milyon daha güzel geldi bana da Hatta üstteki jantlara üzerine para verseler almam
İki farklı yorum teşekkürler yorum için. Üstteki sıfır Mazda Merser'den 6500 liraya alınacak. Alttaki de 2. el ama sıfıra yakın herif 4500 den aşağı inmiyor. Burnundan kıl aldırmaması canımı sıktı açıkcası ki Şubattan beri satamıyor.Koyu renk içerikli jantlar moda şimdi, birde fren balata tozunu çok iyi kamufle ediyorlar... Bu açıdan bakıldığında birinci seçenek mantıklı, normal şartlarda da ikinci seçenek denilebilir.