Murat Yılmaz
Seçkin Üye
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Abi Doğan Şahin Broadway 14 değilmi. Piyasada zebil gibi bu araçlardan varken neden 14 lastik yokki
Herkes jant değiştiriyor
Abi Doğan Şahin Broadway 14 değilmi. Piyasada zebil gibi bu araçlardan varken neden 14 lastik yokki
Lastiklerim 195 65 14
195 60 14 veya 195 70 14 taksak nasıl olur
Yok abi ya 16 olanlar şikayetçi. Konfor azaldı diyor. 15 de bile çok fark ediyor diyorlarJant değişikliği yap. 15 iyi olur, 16 süper olur.
Yok abi ya 16 olanlar şikayetçi. Konfor azaldı diyor. 15 de bile çok fark ediyor diyorlar
195 70 14 lastikte yanak kalınlaşacağı ile + - ne olur acaba?
205/50 daha mantıklı olur, hem lastik alternatifi daha çok olabilir. Petlas tercihi sanırsam fiyat odaklı olacak, Hankook, Falken, Kumho da düşünebilirsin.Jantlar 17'' olunca yeni lastik arayışı başladı. Aslında geçenlerde görüştüğüm lastikçi, 10.000 km. daha gider dedi ama ben yine de değiştirmek istiyorum. Şu anki lastiklerde hafiften çatlama var. Şu anki lastikler 21/45/17 - kapı içinde 205/50/17 tavsiye ediliyor. Yanak genişliği için 45 mm. bence pek iyi değil, 50 mm. olacak ama taban değişikliği olabilir. Yay takımı takıldıktan sonra karar vereceğim, muhtemelen lastikler petlas olacak.
205/50 daha mantıklı olur, hem lastik alternatifi daha çok olabilir. Petlas tercihi sanırsam fiyat odaklı olacak, Hankook, Falken, Kumho da düşünebilirsin.
bunun gibi yeni bir konu nasıl açıyorumz bulamadım
ayrı bağımsız bi knu
@ezmocesteri Tavsiye edebileceğin başka marka var mı?
http://www.n11.com/lastik-ve-jant/o...k=205mm&jant=17+İnç&urt=Yaz&yanakkalinligi=50
Konu ney ?ayrı bağımsız bi knu
Spor yay yok, zaten fotoğraftan belli araba yüksek duruyor biraz, aslında bide spor yay olsa daha güzel durur fakat yollar malum@Zaggy Aracınızda spor yay var mı?
Evet kardeşim insignia opc jantı, alırken biraz şüpheliydim yakışır mı olur mu diye ama bence oldu sizin fikrinizi bilmemİnsignia jantı değil mi o ?