touch the sky
Aktif
lantis yerine şöyle bir şey alın ve yapın daha iyi
lantis yerine şöyle bir şey alın ve yapın daha iyi Ekli dosyayı görüntüle 47939
Hangi araç bu ?Ön cepheden de şöyle koyalım:
Ekli dosyayı görüntüle 47949
Lantis macera olur senin için.. Bursa da lantis yakmıştı birisi canı sıkıldı diyeHangi araç bu ?
Yorumlar içinde herkese çok teşekkür ederim zaten kararsızdım şimdi karamsar olmaya başladım Benim bu araçta en çok hoşuma giden şey sport back olması, aynı kasa özelliği Laguna, eski megane 323 1.6, ve bu lantiste var. Lantis çok daha sport duruyor binerken zevk alacağım bir araca benziyor bu yüzden çok istiyorum, işin daha da kötü yanı daha bu yıla kadar arabanın a'sını bilmezdim, 2011 de kaza yapana kadar aile aracı kangoo vardı ve hiç hiç sevmezdim arabayı sırf bu yüzden ehliyetimi bile yeni aldım. Bu yüzden araba olayında hem aşırı tecrübesizim hemde zor beğenir biriyim Arkadaşlarım vs hatchbag ufak arabalar alıp, al sat ile model yükseltmem ve trafiğe ufak arabayla alışmamı öneriyorlar, hatta acemilik dönemi için şahin alıp yedek parça sorunu çekmememi söylüyorlar sizlerin yorumu üzerine de lantise biraz uzak bakmaya başladım.
www.remotomotiv.com.trÖzellikle bu konuyu açma nedenlerimden biri varsa eğer bildiğiniz güvenilir, Ankara'da hem bir usta hemde ekspertiz tavsiyesi almak, hatta araçtan anlarım diyen birilerine danışmak ve ilan vs bakarken bu kişilerden destek almak vardı aklımda.
tam aradığım yardımlardan hemen mail atıyorum kendilerine,www.remotomotiv.com.tr
Rem Otomotiv'i tavsiye ederim. İlk aracının Mazda olmasını istiyorsan, bütçen kısıtlıysa iyi araştırıp, kendi çapında düzgün ve sürpriz yumurta olmayan bir Mazda almanı isterim ama bu kriterlerin bir araya gelmesi çok zor. Kolay gelsin, hakkında hayırlısı olsun.