Yusuf Babacan
Sukutusu
Aracın özgeçmişi;Aracın ilk sahibi bir avukat aracı sıfır olarak alır 2019 Ocak ayı civarı Üsküdar Mazda Ozan Oto’ya satar ve şahsım 1 nisan 2019’da 109.500 km’de Ozan Oto’dan satın alırım ve aracın resmî olarak 3. fiilen kullanıcı olarak 2. sahibi olurum.Araç şu an 134.000km.
Aracın benden önceki kaza kayıtları tramer sorgusu resimlerde yüklenmiştir.Araç bende iken ışıklarda aracıma arkadan vurulması sonucu tampon onarımı,boya ve sağ dış stop değişimi yapılarak 3.885₺ hasar kaydı oluşmuş olup total hasar kaydı 8.220₺ dir.
Benden önceki sahibi aracı dolu hasarından sonra kaskodan tavan harici macunsuz boyatmıştır.Tavanda ezik göcük yoktur 3-4 yerde yarım cm çaplı mini onarım vardır.Göze çarpmıyor belli olmuyor.
8 AĞUSTOS 2024'E KADAR MUAYENESİ MEVCUTTUR.
RUTİN HARİCİ BAKIM OLARAK
Balatalar yenidir
Lastikler michelin crossclimate2 4 mevsim durumu %50 oranda iyi
Akü bakımı yapıldı Volt ve performans durumu referans değerlerin üzerinde durumu çok iyi
Ön takım 116.000km,
Kronik vuruntu sensörü sorunu neticesi olarak sensör ve manifold contaları 116.700km,
Bujiler,direksiyon hidroliği,fren hidroliği,antifiriz 120.000km,
Orj. şanzıman yağı filtresi ve yağı(Mazda Otomotivasyon) 120.200km,
Orj. radyatör yedek su deposu değişimi 120.500km,
V kayışı,gergi ve avara bilyası 121.053 km’de değiştirilmiştir ve kayıtlar mevcuttur.
15 temmuz 2022 tarihinde 125.000km’de aracıma BRC COMFORT kit takılmıştır.42lt simit tank.(2 saatte özensiz seri Lpg montajları yapılan yerlerde değil kişiye özel randevu alınıp aracıma 8 saatlik mesai harcanarak manifolt sökülerek kaliteli gizli montaj ve güzel ayar yapılmıştır.1 senedir kullanıyorum benzin performansına yakın hizmet veriyor kit.Sakin kullanım Şehir içi 13 uzun yol 11lt Lpg tüketim )
Aracın rutin 10.000km bakımları 7 ya da 8.000km aralıkları ile yapılmış olup 2000TL değerinde bakım seti hediye edilerek teslim edilecektir.
Vites topuzu direksiyon ve logo sıfırdan farksızdır nokta deforme yoktur.
Araç içi elektronik aksam,ışıklandırma ve sunroof çalışmayan aksam yoktur!
Kronik kapı gergi lastikleri erimesi sonucu kapıların yüzünüze üzerinize kapanma durumu söz konusu değildir,gergiler onarılmış yenilenmiştir ve kademelerde durur.
Araca kendimde iken Shell W-Power harici yakıt(benzin)koyulmamış ve yarım deponun altına asla düşülmemiştir.(Lpg Shell ve PO)
Aracın yedek anahtar kitapçık ve tüm servis kayıtları mevcuttur.
Kendim sigara kullanmıyorum ve kesinlikle aracımda sigara içilmemiştir.
Kendimde oluşan kaza resimleri isteyene WhatsApp üzerinden atılabilir.
Aracıma photon mono serisi iç dış olarak led dönüşüm yaptırılmıştır.Kapı altları ışıklı Mazda logo ayak altı ışıklandırma gibi gibi ufak tefek ekstralar vardır.
Sonuç olarak ev alma arefesinde olduğumuz için üzülerek satmak durumunda olduğum ilk aracımın akıbeti; özenle bakımları yaptırılmış,bakım olarak TR de 2009 bk kasa özelinde örneği olmadığını düşündüğüm agresif sürüş tarzı olmayan sürücüye ait bir aile aracıdır.
Abilerim kıymet bilene gitmesini canı gönülden isterim .
İrtibat 05541117483
Aracın benden önceki kaza kayıtları tramer sorgusu resimlerde yüklenmiştir.Araç bende iken ışıklarda aracıma arkadan vurulması sonucu tampon onarımı,boya ve sağ dış stop değişimi yapılarak 3.885₺ hasar kaydı oluşmuş olup total hasar kaydı 8.220₺ dir.
Benden önceki sahibi aracı dolu hasarından sonra kaskodan tavan harici macunsuz boyatmıştır.Tavanda ezik göcük yoktur 3-4 yerde yarım cm çaplı mini onarım vardır.Göze çarpmıyor belli olmuyor.
8 AĞUSTOS 2024'E KADAR MUAYENESİ MEVCUTTUR.
RUTİN HARİCİ BAKIM OLARAK
Balatalar yenidir
Lastikler michelin crossclimate2 4 mevsim durumu %50 oranda iyi
Akü bakımı yapıldı Volt ve performans durumu referans değerlerin üzerinde durumu çok iyi
Ön takım 116.000km,
Kronik vuruntu sensörü sorunu neticesi olarak sensör ve manifold contaları 116.700km,
Bujiler,direksiyon hidroliği,fren hidroliği,antifiriz 120.000km,
Orj. şanzıman yağı filtresi ve yağı(Mazda Otomotivasyon) 120.200km,
Orj. radyatör yedek su deposu değişimi 120.500km,
V kayışı,gergi ve avara bilyası 121.053 km’de değiştirilmiştir ve kayıtlar mevcuttur.
15 temmuz 2022 tarihinde 125.000km’de aracıma BRC COMFORT kit takılmıştır.42lt simit tank.(2 saatte özensiz seri Lpg montajları yapılan yerlerde değil kişiye özel randevu alınıp aracıma 8 saatlik mesai harcanarak manifolt sökülerek kaliteli gizli montaj ve güzel ayar yapılmıştır.1 senedir kullanıyorum benzin performansına yakın hizmet veriyor kit.Sakin kullanım Şehir içi 13 uzun yol 11lt Lpg tüketim )
Aracın rutin 10.000km bakımları 7 ya da 8.000km aralıkları ile yapılmış olup 2000TL değerinde bakım seti hediye edilerek teslim edilecektir.
Vites topuzu direksiyon ve logo sıfırdan farksızdır nokta deforme yoktur.
Araç içi elektronik aksam,ışıklandırma ve sunroof çalışmayan aksam yoktur!
Kronik kapı gergi lastikleri erimesi sonucu kapıların yüzünüze üzerinize kapanma durumu söz konusu değildir,gergiler onarılmış yenilenmiştir ve kademelerde durur.
Araca kendimde iken Shell W-Power harici yakıt(benzin)koyulmamış ve yarım deponun altına asla düşülmemiştir.(Lpg Shell ve PO)
Aracın yedek anahtar kitapçık ve tüm servis kayıtları mevcuttur.
Kendim sigara kullanmıyorum ve kesinlikle aracımda sigara içilmemiştir.
Kendimde oluşan kaza resimleri isteyene WhatsApp üzerinden atılabilir.
Aracıma photon mono serisi iç dış olarak led dönüşüm yaptırılmıştır.Kapı altları ışıklı Mazda logo ayak altı ışıklandırma gibi gibi ufak tefek ekstralar vardır.
Sonuç olarak ev alma arefesinde olduğumuz için üzülerek satmak durumunda olduğum ilk aracımın akıbeti; özenle bakımları yaptırılmış,bakım olarak TR de 2009 bk kasa özelinde örneği olmadığını düşündüğüm agresif sürüş tarzı olmayan sürücüye ait bir aile aracıdır.
Abilerim kıymet bilene gitmesini canı gönülden isterim .
İrtibat 05541117483
Mesaj otomatik birleştirildi:
- Marka
- Mazda
- Model
- 3
- Model Yılı
- 2009
- Yakıt
- Benzin LPG
- Vites
- Otomatik