Alınık Kupon Araçlar - ''Ortak Konu''

HakanEMRE

Aktif
Araç Markası
2004 - HONDA ACCORD
Araç Renk ve Tip
FÜME
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan

Murat Yılmaz

Seçkin Üye
Araç Markası
2012 Mazda 3 BL
Araç Renk ve Tip
Füme
Abi bu araç geçen günlerde fiyatı 19.000'di. Dün ise 25.500 şimdi 1000 lira daha düşmüş, alınmaz :)

Ben [member=489]ali ihsan[/member] 'ın araca gaz kesiyorum, birde foruma bi hoşbulduk dese iyi olacak :-\

Benimde aklımda 18 kalmıştı bu aracın fiyatı, o tarafa yolum düşerse uğrayıp yakından bakmak istiyorum sahibine haber vermeden :D

HakanEMRE

Aktif
Araç Markası
2004 - HONDA ACCORD
Araç Renk ve Tip
FÜME
Benimde aklımda 18 kalmıştı bu aracın fiyatı, o tarafa yolum düşerse uğrayıp yakından bakmak istiyorum sahibine haber vermeden :D

Şuan ki sahibi yeni sayılır abi, geçtğimiz aylarda da sanki fiyatı senin söylediğin fiyattı :)

HakanEMRE

Aktif
Araç Markası
2004 - HONDA ACCORD
Araç Renk ve Tip
FÜME

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Veli abi bu araç hangi araçla ortak kasa kullanıyordu ? Sonata olabilir mi ? Bir ara bende bakmıştım, gerçekten f/p oranı çok iyi.

Kasayı bilemem ama platform olarak Hyundai ile ortak kullanım olabilir... Zaten ikisi de aynı şirket bünyesinde...

Araç fiyatına göre çok çok iyi, özellikle servis ve parça durumu bizimkilerden daha uygundur diye tahmin ediyorum...

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Kasayı bilemem ama platform olarak Hyundai ile ortak kullanım olabilir... Zaten ikisi de aynı şirket bünyesinde...

Araç fiyatına göre çok çok iyi, özellikle servis ve parça durumu bizimkilerden daha uygundur diye tahmin ediyorum...
Dolayısıyla Sonata ile aynı platform denebilir galiba

Üst Alt