Olmaz böyle bir şey bu fiyatlara... Hakan boşuna setia diye tutturma kap Bi tane bu yavrudan... Değişik hesaplar içinde buldum kendimi...
Buna ne dersin Hüseyin abi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-2000-model-rover-75-2.0-v6-otomatik-vites-lpg-sunroof-deri-full-168119321/detay
Rover'ın en çok hoşuma giden aracı
hakan i love you
zevklerimiz hep ayni
Buna ne dersin Hüseyin abi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-2000-model-rover-75-2.0-v6-otomatik-vites-lpg-sunroof-deri-full-168119321/detay
Rover'ın en çok hoşuma giden aracı
Birde paramız olaydı iyiydi...
valla oto yuksel e rover dan bahsettigimde;eger alirsan sakin dukkana gelme dedi ana
Bu abimiz foruma üye ama takılmıyor pek, aracına yaptığı ekstralar bir kaçını sevmesem de gayet güzel, iyi emek harcamış.
Bu abimiz foruma üye ama takılmıyor pek, aracına yaptığı ekstralar bir kaçını sevmesem de gayet güzel, iyi emek harcamış.
Ahmet bu başlı başına farklı ve tartışma konusu, subjektif bir konu dibi yok yani, herkesin fikrine saygımız var ama katılmak zorunda değil herkes, bana göre iki aracın da birbirinden üstün yönleri elbette var ama her türlü şu daha iyi diyemem, diyemeyiz.Bu ifade skyactive başarısız gösterir: ASLINDA BU ARACI ALMADAN ÖNCE YENİ MAZDA ÜÇ ALMAYA KARAR VERMİŞTİM, HATTA BAYİYE EN FUL PAKET OLAN POWER SENSE MODELİNİ AYIRTMIŞTIM.FAKAT YENİ KASA MAZDA ÜÇLE DEFALARCA UZUN UZUN YAPTIĞIM TEST SÜRÜŞLERİ VE KIYASLAMALAR SONUCUNDA MAKYAJLI DİZEL MAZDA 3 ÜN YENİ KASA MAZDA 3 TEN ÖZELLİKLE YOL TUTUŞ,PERFORMANS,YOL SESİ VE YAKIT KONUSUNDA HALA DAHA İYİ OLDUĞUNU GÖRÜNCE DİZEL MAZDA ÜÇÜ SATIN ALDIM.
Ahmet bu başlı başına farklı ve tartışma konusu, subjektif bir konu dibi yok yani, herkesin fikrine saygımız var ama katılmak zorunda değil herkes, bana göre iki aracın da birbirinden üstün yönleri elbette var ama her türlü şu daha iyi diyemem, diyemeyiz.
Ben de yazdığına istinaden söyledim, sorun yokBen ikisini de bilmem Bülent, sadece adamın yazdığını söylüyorum. Şu iyi bu iyi de demiyorum.
Rover parçası satmıyorsa sorun yok...
abi oto yuksel parcaci degil ozel mazda servisi