Gonya buluşması ne zaman şimdi...Sorun olacağını sanmıyorum, inşallah test etme durumunda kalmayız. Allah korusun.
Gonya buluşması ne zaman şimdi...Sorun olacağını sanmıyorum, inşallah test etme durumunda kalmayız. Allah korusun.
Merhaba sizin yaptırdığınız yeri mazda 3 konsol erimesi için aradım.
Herhangi bir deforme olmadı hocam. İlk günkü gibi duruyor. Mazda 3 te sanırım konsolun tamamı bu malzeme, bizdeki sadece yolcu tarafındaki kısım.Merhaba sizin yaptırdığınız yeri mazda 3 konsol erimesi için aradım.
Kaplama yaparız dedi ve 3 bin fiyat istedi.
Ama altındaki malzeme erimeye devam edince deformasyon olma ihtimali yüksek gibi görünüyor.
Sizdeki durum nedir.
Deforme varmi
Evet üst kısım komple aynı malzeme.Herhangi bir deforme olmadı hocam. İlk günkü gibi duruyor. Mazda 3 te sanırım konsolun tamamı bu malzeme, bizdeki sadece yolcu tarafındaki kısım.
Hocam oranın yaptığı konyadaki gibi kimyasal bir maddeyle kaplama değil. Suni deriyle kaplıyor. Dolayısıyla aynı şekilde kusma, yapışma gibi bişey olmaz.Evet üst kısım komple aynı malzeme.
Mesele fiyati değil.
Tekrardan deforme olurmu endişesi.
Bozulmaması oldukça güzel.
Evet üst kısım komple aynı malzeme.
Mesele fiyati değil.
Tekrardan deforme olurmu endişesi.
Bozulmaması oldukça güzel.
MalesefAslında servis indirimyle yaptırdığınızda eski torpido size kalsa çok avantajlı olurdu ama vermiyorlar dimi?
TeşekkürlerHocam oranın yaptığı konyadaki gibi kimyasal bir maddeyle kaplama değil. Suni deriyle kaplıyor. Dolayısıyla aynı şekilde kusma, yapışma gibi bişey olmaz.
1 haftadır yazisiyoruz.GH kasa arayışlarım sürmekte olup bu seri de ilk defa gördüğüm ön konsol problemi ile sıkça karşılaşmaya başladım.
Henüz 100 bin KM'de olan araçların ön konsolun yolcu tarafın plastiğinin güneşten özelliğini kaybedip yapış yapış olduğu ilanlardaki araçlarda açıkça görünmekte.
Şimdi kadar 2. seri M3 lerde duyduğumuz konsol açılma probleminin bir farklı versiyonu yine 2. seri M6 larda var.
Sorun tam olarak güneşten dolayı torpido gravyer peyniri gibi olması.
Acaba servisin bu kronik probleme bir çözümü var mı?
Bu sorunu yaşayan ve tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 38269Ekli dosyayı görüntüle 38270Ekli dosyayı görüntüle 38271Ekli dosyayı görüntüle 38272Ekli dosyayı görüntüle 38273Ekli dosyayı görüntüle 38274
Dışarda 3 bin lira kaplamaya istiyorlarsa, ben olsam 7 bin verip serviste değiştirirdimMalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 haftadır yazisiyoruz.
Kişiye göre bazı çözümler var.
Suni der kaplama
Kimyasal karışımlı plastik erime kaplama
Ve serviste 7 bin maliyetli değişim.
Gibi. Detaylar hepsi yazıyor forumda resimlerde var bunlarla ilgili
Yakın dusunuyoruzDışarda 3 bin lira kaplamaya istiyorlarsa, ben olsam 7 bin verip serviste değiştirirdim
Buraya gel yemek ismarlarizMersindeyim... Ben ne olacammm
Maliyet güzel, yapılan işleme garanti veriliyorsa o daha da güzel olur.Ben yine konuyu gündeme getireyim.
Konyadaki karabay oto iletisime geçtim.
Öncesinde yaptıran bir mazda sürücüsü e konustum.
GENEL olarak memnun ve erime tamemen duruyormuş.
Bende orenk foto istedim.
Yaptirmak isteyenlerle bir araya gelirsek Ankaraya gelip gün içinde yapıyormuş..
Top maliyet 1500 TL.
Resimlere yorum bekliyorum.
Söylemesi mazda dan daha uzun garanti veriyorMaliyet güzel, yapılan işleme garanti veriliyorsa o daha da güzel olur.
Ankara'ya gelip 1500 liraya bu işi yapıyorsa ben varım. Tabii airbag ile alakalı endişemi gidermesi şartıyla.Söylemesi mazda dan daha uzun garanti veriyor
Onu sormak lazım tabiki.Ankara'ya gelip 1500 liraya bu işi yapıyorsa ben varım. Tabii airbag ile alakalı endişemi gidermesi şartıyla.