dülgeroğlu
Katılımcı
Saolasın kardeşim, güzel oldu gerçekten. Yollar serbest olaydı şimdi bi gezeydim şöyle keyifli keyifliAbiiiiiii! Muhteşem olmuş
Güzel günlerde kullan, kazasız belasız..
Saolasın kardeşim, güzel oldu gerçekten. Yollar serbest olaydı şimdi bi gezeydim şöyle keyifli keyifliAbiiiiiii! Muhteşem olmuş
Güzel günlerde kullan, kazasız belasız..
Kendi kendine görev belgesi hazırla...Saolasın kardeşim, güzel oldu gerçekten. Yollar serbest olaydı şimdi bi gezeydim şöyle keyifli keyifli
Yakup hocam orjinal gibi oldu. Desen ve renk farkı yok. Tarcanlar hariç kimse anlamaz@dülgeroğlu çok güzel olmuş hayırlı olsun, ön konsol bütünlüğü olarak renk farkı var mı, yoksa orijinal gibi mi?
@dülgeroğlu çok güzel olmuş hayırlı olsun, ön konsol bütünlüğü olarak renk farkı var mı, yoksa orijinal gibi mi?
Abi çok güzel olmuş çok ayırt edilmiyor renk olarak. Beyza airbag kendini ispatlamış ama maalesef ki ispatladığı için çok yüksek rakamlar isteyen bir işletme. 4 kapı tamiri + boyası için 1.500tl rakam istemişlerdi benden. Japon, kumaş, sprey boya ile 100tlye kendim halletmiştim.Ekli dosyayı görüntüle 54788
Bu fotoğrafta az çok belli oluyor, kapı üstleri ve alttaki kapaktaki kaplamaya birebir aynı
Doğru diyorsun kardeşim. Azıcık elin yatkın olsa, bunu da kendin halledebilirsin. Ha airbag yazısı da eksik oluversin nolacakAbi çok güzel olmuş çok ayırt edilmiyor renk olarak. Beyza airbag kendini ispatlamış ama maalesef ki ispatladığı için çok yüksek rakamlar isteyen bir işletme. 4 kapı tamiri + boyası için 1.500tl rakam istemişlerdi benden. Japon, kumaş, sprey boya ile 100tlye kendim halletmiştim.
Elektrikçi Hasan olmadan tek başımıza halledemeyiz...Doğru diyorsun kardeşim. Azıcık elin yatkın olsa, bunu da kendin halledebilirsin. Ha airbag yazısı da eksik oluversin nolacak
Aklıma gelmedi sormak, ama firma profesyonel bir firma. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.@dülgeroğlu güle güle kullan güzel olmuş airbag patlama konusunu sordun mu?
Olabileceğin en iyisi olmuş ,çok güzel maşallahEkli dosyayı görüntüle 54788
Bu fotoğrafta az çok belli oluyor, kapı üstleri ve alttaki kapaktaki kaplamaya birebir aynı
Değişimi yaptırdık bugün, usta dedi ki bu göğüsün hali ne sökene kadar kadar canım çıktı... Buna çağrı açtıralım %50 olarak değiştirelim diye.Talep açıp fiyat verecekler bakalım.
İşlemi yapanların çekik gözlü olması benim için yeterli ve olumsuz bir veri...836 B görüntüleme · 9,2 B ifade | Car Interior Repair | Car Interior Repair #car #interior #repair #refurbished | By Mechanic Jack's team | Facebook
Car Interior Repair #car #interior #repair #refurbishedwww.facebook.com
Bu muhabbet yapılmıştı sanırım forumda daha önce, hava yastığı işini nasıl çözüyor, ya da çözüyor mu?Konya Karabay Oto ile görüştüm, 1500 tl fiyat verdi, 1 günde hallederim diyor... Gayet güzel gibi.. Gitmeyi düşünüyorumEkli dosyayı görüntüle 59475
Hava yastığında nasıl bi iş var kiBu muhabbet yapılmıştı sanırım forumda daha önce, hava yastığı işini nasıl çözüyor, ya da çözüyor mu?
Patladığında açılacak mıHava yastığında nasıl bi iş var ki
Açılıyor, fabrikadan nasıl çıktıysa öyle olacak diyor.
Patladığında açılacak mı
Sorun olacağını sanmıyorum, inşallah test etme durumunda kalmayız. Allah korusun.Açılıyor, fabrikadan nasıl çıktıysa öyle olacak diyor