Tecrübesi ve fikri olan ?Sökmeden delıgın ıcıne wd 40 sıksak olmaz mı wd40 ın kırmızı ucu ınce gırer
Sökmeden delıgın ıcıne wd 40 sıksak olmaz mı wd40 ın kırmızı ucu ınce gırer
aynen oyle ses 2 sanıye cıkıyor o da kısın ben takıntılıyımdır bu ses muabbetlerıne hıc duymadım 6 aydır bı ocak ayında duymustum hava 1 dereceydıBu çözüm olabilir evet ama ne zamana kadar tecrübe etmek gerek. Ben şahsen bu sesi hiç sorun etmedim. Motor çalıştıktan sonra zaten duyulmuyor bile.
Bir süreliğine sesi kesecektir ancak o fan iç ortam sıcaklığını ölçmek için kendine çekiyor havayı, bir süre sonra WD'nin etkisi ile daha çok toz-kir toplayacaktır fanSökmeden delıgın ıcıne wd 40 sıksak olmaz mı wd40 ın kırmızı ucu ınce gırer
MantıklıBir süreliğine sesi kesecektir ancak o fan iç ortam sıcaklığını ölçmek için kendine çekiyor havayı, bir süre sonra WD'nin etkisi ile daha çok toz-kir toplayacaktır fan
wd40 ıse yaramıyor komple sökmek gerek plastık aksamı parcayı cıkarcaz temızlıcez
Servise bi 150 kagit vercez yaniFan mili döne döne aşınıyor değiştirmekten başka çare yok gibi.
Fanı sök ismi cismi model numarası boyutları bellidir araştır bulursun Servis şart değil.Servise bi 150 kagit vercez yani
Fan sesinin kesin çözümü değişim yapmak fakat zamanla tozdan dolayı o da ses yapacak, şimdilik her ikisine de yağlayıcı kullanmak geçici çözüm olabilir.Aynı ses Pikaçuda da var. Fardan kurtulduk fana takıldık şimdi. Birde şoför güneşliği bozuk yollarda gıcırdıyor çözüm bulabilen var mı?
Aynı ses Pikaçuda da var. Fardan kurtulduk fana takıldık şimdi. Birde şoför güneşliği bozuk yollarda gıcırdıyor çözüm bulabilen var mı?
Bazen tam 2 bin devirde çınlama tel sesi geliyor bazen, ya emniyet kemeri yada A sutunundan. Emniyet kemerini açtım temizledim yagladım, B sutunundaki yukarı aşağı emnıyet kemeri ayar butonunu da temizledim ama bez bant yapmadım acaba ondan mı A sutununun ıcınden mı gelıyor Sen böyle bı konu açmıstın abiFan sesi bende de var da nedense takılmıyorum. O güneşliklerden illalah ettim vallahi. Çok hafif gevşiyor o sıkan mekanizma, bozuk yollarda da çok az bir miktar düşüyor. Bozuk yollarda sonra gıcırtı sesi yapıp duruyor. Yağladım fayda etmedi. Ben de merak ediyorum bunun çözümünü.