Holydao
Benlik bi durum yoksa çıkıyorum!
2012 yılında ilk aldığım arabam için almıştım bu boyun desteklerinden, daha sonra o araba kaza sonucu pert oldu ve ben arabadan eşyalarımı alırken maalesef bu boyun desteklerini bırakmak durumda kaldım. O zamanlar bu üründen çok vardı piyasada fakat daha sonra birden kayboldu, nereye baksam bulamadım. Hatta en basit şekliyle benzin istasyonlarında bile satılırdı. Herhalde hava yastığı açıldığında bir problem yaratıyor vs. sebebi ile yasaklandı diye düşündüm. Geçen hafta Tekzen'de denk geldi, siyah, gri ve krem renklerde mevcut, kumaşı çok güzel, polara benziyor. Boynumda kireçleme olduğu için uzun yola çıktığımda boynumda ciddi ağrı oluyor, fakat bu yastığa yasladığımda desteksiz kalmadığı için rahat ediyorum.
Hem belki benim gibi başka ihtiyacı olan vardır diye hem de yasaklanması ya da bir zararı söz konusu mudur bilen duyan var mı diye merak ettim.
Hem belki benim gibi başka ihtiyacı olan vardır diye hem de yasaklanması ya da bir zararı söz konusu mudur bilen duyan var mı diye merak ettim.