kadir
Kıdemli Üye
Bu seferde gaza frene ayak yetismiyor...bi kolcaktan destek alabilmek icin kac cesit pozisyona giriyoruz,olmuyor...
"Yaz gelir dediler,yazdım gelmedi..."
parmak ucu kullan
Bu seferde gaza frene ayak yetismiyor...bi kolcaktan destek alabilmek icin kac cesit pozisyona giriyoruz,olmuyor...
15 dolar da pahalı bence bu parçayaYok be çok pahalı ya 10-15 dolarlık şeyi 27 dolara almak. Ebayle yurtdışındaki tanıdığa aldırıp buraya getirtmek çok daha kolay.
Kolcagın ıcı derındi ve kullanım acısından bana gore zor oluyordu.BK kasalarda bu ara bolme vardı BL kasalarda yok malesef. Suntayı kesıp bı kalıp olusturdum ve kolcagın ıcıne ara portatıf cekmece olusturdum.Bu sayede ruhsat, cuzdan, telefonum ve ev anahtarı hepsı arac ıcınde elımın altında olucak. Aux kablosu ıcın küçük bir göz bosluk da bıraktım. Yalnız üzerını sızce sıyah derı mı kaplıyım (derı koku yapabılır galıba) yoksa sıyah suet nubuk kumas mı kararsız kaldım.
Ekli dosyayı görüntüle 14741 Ekli dosyayı görüntüle 14742
50 tl ye yapiyim sana el yapimi sonucta degerlibiz bir tane alsak kaç olur hocam
Tahta sert mi ince mi kalin mi...disina kapladigin deriyi nerden buldun....Ekli dosyayı görüntüle 14808 Ekli dosyayı görüntüle 14807 Ekli dosyayı görüntüle 14806 En mutlu oldugum an biseyler basarmak
Tahta 3-5 mm kalin sunta 30x30 cm mobilyacidan satin aldim kesmesi biraz zor gercekten ölcusunde.deriyi koltukcudan aldim kokmayan ince deri baya kaliteli. Aslinda n11 comdan suet dokulu kumas da almistim hem fume hem siyah ama kullanmadim hosuma gitmedi. Deri daha orijinal kaliyeli duruo. En zor is suntayi kesmek ve deri dikmek . Deri dikerken parmaklarim kanadi hep ama sonuc mukemmel oldu.Tahta sert mi ince mi kalin mi...disina kapladigin deriyi nerden buldun....
Ama cok guzel olmus...güle güle kullan...peki kestigin tahta da küçük çıkıntı niye var...Tahta 3-5 mm kalin sunta 30x30 cm mobilyacidan satin aldim kesmesi biraz zor gercekten ölcusunde.deriyi koltukcudan aldim kokmayan ince deri baya kaliteli. Aslinda n11 comdan suet dokulu kumas da almistim hem fume hem siyah ama kullanmadim hosuma gitmedi. Deri daha orijinal kaliyeli duruo. En zor is suntayi kesmek ve deri dikmek . Deri dikerken parmaklarim kanadi hep ama sonuc mukemmel oldu.
kablo vs. Geçmesi için hocam.Ama cok guzel olmus...güle güle kullan...peki kestigin tahta da küçük çıkıntı niye var...
Ayrıca tutup kolayca kaldırmak için de yapılmış olabilir.kablo vs. Geçmesi için hocam.
Özgür ellerine sağlık güzel olmuş.
Ama cok guzel olmus...güle güle kullan...peki kestigin tahta da küçük çıkıntı niye var...
Aux dan telefonu bagliyip muzik dinliyorum ve telefon caldiginda arac uzerunden konusup telefon gorusmelerini yapiyorum.ayrica ordaki cakmaklik girisinden telefonu sarj ediyorum bu kablolar icin o boslugu biraktim. Kolcakta da yuva var kapatinca kablolar ezilmesin diye .Ayrıca tutup kolayca kaldırmak için de yapılmış olabilir.
Aux üzerinden teleofn görüşmesi olmuyormu hocam karşı tarafın sesi geliyo ama benim gitmiyo. Araçta mikrofon varmı 2012 mAzda 3 touring.Aux dan telefonu bagliyip muzik dinliyorum ve telefon caldiginda arac uzerunden konusup telefon gorusmelerini yapiyorum.ayrica ordaki cakmaklik girisinden telefonu sarj ediyorum bu kablolar icin o boslugu biraktim. Kolcakta da yuva var kapatinca kablolar ezilmesin diye .
benım kı gıdıyor camları kapayın teybın sesını acın bır de bagırarak konusun o sekılde gıdıyor. Klıma felan acık oldugunda duymuyorlar boguk gıdıyor sesAux üzerinden teleofn görüşmesi olmuyormu hocam karşı tarafın sesi geliyo ama benim gitmiyo. Araçta mikrofon varmı 2012 mAzda 3 touring.
Ama bu Eziyett...benım kı gıdıyor camları kapayın teybın sesını acın bır de bagırarak konusun o sekılde gıdıyor. Klıma felan acık oldugunda duymuyorlar boguk gıdıyor ses
Normal kullaniyorum ben , sen neden anormal kullaniyorsunbenım kı gıdıyor camları kapayın teybın sesını acın bır de bagırarak konusun o sekılde gıdıyor. Klıma felan acık oldugunda duymuyorlar boguk gıdıyor ses