Çıkartamadım kısmını pek anlayamadım açıkcası.Videodaki gibi söktüm, benim filtreler kaset gibi çıkmıyor öylece içeri atı vermiş usta sabit değil ve çıkaramadım bundan kaynaklı olabilir mi ? Filtre içerde boşta duruyor ve kenar pilastiklerinden dolayı çıkmıyor herhalde zorla takmış
Bi video çekmeye çalış istersen görelim anlatmaya çalıştığın şeyiFiltre kenarları giriş kısmından büyük , muhtemelen zorlayarak takmış ama içinde boşta duruyor sabit değil kaset gibi çıkmıyor
Filtre kenarları giriş kısmından büyük , muhtemelen zorlayarak takmış ama içinde boşta duruyor sabit değil kaset gibi çıkmıyor
Bi video çekmeye çalış istersen görelim anlatmaya çalıştığın şeyi
Yanlış vidaları sökmüşüm arkadaşlar , şimdi yeni bir video seyrettim çok basit görünüyor.Evet evet YouTube bunun için var
Kablolu şeyi söktün o zaman , diğer kapağın yani doğru kapağın iç kısmında gri fitil var ona dikkat et kaybetme.Yanlış vidaları sökmüşüm arkadaşlar , şimdi yeni bir video seyrettim çok basit görünüyor.
Ama klima pompasının devreye sık sık girip çıkma videosunu YouTube a yükleyeceğim , hepinize yorumlarınızda dolayı teşekkür ederim.
Sıcaklık ayarı nerede?
22° de çalışınca da aynı durum 18.5° de de aynı durum . Hatta manuel konumda da aynı.Sıcaklık ayarı nerede?
Soğukta mı (mavi)
Sıcakta mı (kırmızı)
Sıcakta ise soğuğa alıp 16-18 derecelere getirip bi deneyin, aynı durum söz konusu ise, klima gazı kontrolü yaptırın.
Benim sorum derece olayı değildi.22° de çalışınca da aynı durum 18.5° de de aynı durum . Hatta manuel konumda da aynı.
Bana da klima gazı eksik gibi geldi , kontrol ettirecem .
Diğer aracımda , klima gazı azalmıştı bazan klima pompası devreden çıkıyordu , İnşaallah problem klima gazı eksikliğinden kaynaklanır.
Bu arada , gaz tipi ve kaç gram gaz alıyor bilgisi olan varmı?
Geçmiş olsun, bilgilendirme için teşekkürler. Yukarıdaki 29 ve 31 nolu mesajlarımda bu durumu anlatmaya çalışmıştım...Herkese selamlar...
Klima pompasının devreye sık girip çıkmasıyla alakalı klimacıya gittim ve durumu anlattım .
Önce klima gazına baktık , eksikti kaçak kontrolü de yaptık 300 Gr dı 475 Gr tamamladık ve çalıştırdık , gayet güzel soğutuyor ve devreye girip çıkma yapmıyor.
Bu arada dış ortam 24 derece içerisi 18 dereceye ayarlı ve pompa devamlı devrede çalışıyor. Ben daha sonra, dış ortamın 13 derece olduğu , içerisinde 16 dereceye ayarladım ve yine pompa devreye girip çıktı fakat eskisine nazaran çok kısa süreli değil . Ve şunu anladım ki klima sisteminde herhangi bir arıza yok , yani boşa panik yapmışım .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim.
Yanlış yere açmış olduğun konu sürtme sesi ile alakalı bu konuya taşınmıştır.Arkadaşlar merhaba aracım 2011 otomatik mazda3 bir haftadır araçta bilemediğim bir sıkıntı var seyir halinde giderken yavaşlatıp tekrar hafif gaz verdiğim zaman sanki balata sürtmesine benzer bir ses geliyor gaza yüklenince sesi kesiyor sıkıntı ne olabilir
Bey OtomotivTeşekkür ederim inşaallah öyledir şamnzıman diye korktum birde Ankara’da servis tavsiyesi