Can sakın hiç uğraşma öyle. Sana ürün tavsiye edeceğim onu kullan. Filtreyi çıkarım her yere bol bol sık ama o spreyi. Özellikle hortumu sokup gidebildiği yere kadar sok öyle de sık. Benim araçta filtre yerinin önünde bir açılacak göz daha var orayı açınca evaporatörün tüm ızgarasını görebiliyorum. Oraya da sıkarım.
Ürünü her yerde bulamayabilirsin. Modacarın uzun hortumlu spreyi. Modacar Klima bakım spreyi diye geçiyor. Antibakteriyel bir ürün. Onun kadar etkilisini görmedim ben. Hepsiburadada varmış. Ama resme aldanıp buna benzer gözüken fısfıslısı var o hiçbir işe yaramıyor.
ModaCar Araç Kliması Temizleme Dezenfekte İlacı 99m0135 Fiyatı
Mazdamı ilk aldığımda nem küf kokusu oluyordu. Önceki aracımdan da bu ürünle deneyimim olduğu için direk bunu uyguladım. Hala sıfır koku.
Yalnız garanti olsun diye 15er dakika uygula. Sıkma işlemini yaptıktan sonra aracı çalıştırıp iç sirkülasyonda klima açık soğukta kapılar kapalı menfezler kapalı 15 dakika. Sonra klima açık sıcakta 15 dakika. Sonra menfezleri açıp soğukta kapılar kapalı şekilde 1 daha beklerim 5 dakika kadar. Sonra kapıları açarım ve dışarıdan hava alacak şekilde ayarlarım 10 dakika beklerim. Bu esnada yolcu tarafında sileceğin altındaki girişe de kutunun kalanını sıkarım. Evel Allahın izniyle bunları yap hiçbir şeyin kalmaz.