Sava nın kalitesi ortada, belki ikinci yılda memnun kalabilirisiniz ama ondan sonra biraz zor :Ben sava kullaniyorum uygunda fiyati ilk yil bekledigim den yuksek verim aldim buranin kisi agir gecer ama pek kisin etkisi olmadi ikinci yilini bilmiyorum yanliz onu daha bu kis deneyecem
Nokian kış lastiğinin uzmanıdır, her daim bir numaradır O0Kullanılmış lastik(geçmişini bilmediğim) kullanılması taraftarı değilim.Sonuçta arabayı taşıyan 4 teker.Petlas tan ben de cok memnun kalmıştım lakin fiyatlarını bilmemekle birlikte nokian lastiklerini tek geçerim.
Yarası beresi yoksa, görüntüsü gayet iyi, 2010 un son çeyreğinde üretilmiş 4 yıllık lastik, max 1-2 yıl iş görür, 2 adet mi diyor ilanda ben mi yanlış anladım ?İlanda ki çıkma lastikler için fikir alabilirmiyim. Değerlendirilebilir mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-2ad-225-45-r-17-goodyear-runflat-vakumlu-kislik-lastik-184141244/detay/
Doğrudur lastik 2 adet. Kışın yollarda kar buz oldumu mecbur kalmadıkça araca binmem, evde işe yakın olduğu için bu kış beni idare etmesi için 2 adet almayı düşünüyorum. Seneye bunları arkaya atar önlerede 2 tane yeni alırım...
Lastik paraları marşpiyele gitti Fiuvv şimdilik 2 düşünüyorum zaten dediğim gibi videodaki gibi kar ve buzda araca binmiyorum. Ama hala karar vermedim bakalım daha yere kar düşmedi :krrsz:
O ebatlara da tuzlu diyorsanız vay 17-18" inçlerin haline
Aklımda sen yoktun ama isabet olmuşTaş bana geldi Ben ne yapim Bülent?
Bridgestone Blizzak LM 32 derim ben.O zaman son kez soruyorum Michelin Pilot Alpin PA4 mü Bridgestone Blizzak LM 32 mi yoksa Pirelli Sottezero W240 Serie II mi? Hepsi 215/45/R18 yani orjinal lastiklerimle aynı boyutta?