Güven
Katılımcı
Benim bir tavsiyeye ihtiyacım var.
aracım mazda 3 2012 model üstünde hala orjinal Toyo lastikleri var.
Araç 22bin km de olduğu için çok yıpranma yok ama sonuçta 4. yılı ve çokta konforlu bir lastik değil.
Ben aracımı kar kıyamette pek sürmem zaten. Anca yoldayken kar denk gelirse mecburiyetten sürerim.
Ama kışın yağmurda soğukta ve buzlnamış yolda sürüyorum.
Araç daha çok Edirne'de kullanılacağı içinde soğukta kullanılacak.
Netten araştırdığım kadarı ile 4 mevsimlerin çoğu kış lastiği ama yaz özelliği eklenmiş.
Michelin CrossClimate diye bir model çıkmış tam tersi yaz lastiğine kış özellikleri eklenmiş.
Fiyatıda piyasaya yeni çıktığı için 230-250 TL civarı.
Kış lastiği alırsam bir sen sonra yazda lazım olacak, onun yerine bir CrossClimate alıp hem değiştirme derdinden kurtulurum, bütçeden tasarruf ederim hemde lastik saklama vs derdim olmaz.
Michelin CrossClimate ile ilgili bilginiz var mı benim gibi karla çok işi olmayan biri için yeterli olur mu?
http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/michelin-crossclimate
aracım mazda 3 2012 model üstünde hala orjinal Toyo lastikleri var.
Araç 22bin km de olduğu için çok yıpranma yok ama sonuçta 4. yılı ve çokta konforlu bir lastik değil.
Ben aracımı kar kıyamette pek sürmem zaten. Anca yoldayken kar denk gelirse mecburiyetten sürerim.
Ama kışın yağmurda soğukta ve buzlnamış yolda sürüyorum.
Araç daha çok Edirne'de kullanılacağı içinde soğukta kullanılacak.
Netten araştırdığım kadarı ile 4 mevsimlerin çoğu kış lastiği ama yaz özelliği eklenmiş.
Michelin CrossClimate diye bir model çıkmış tam tersi yaz lastiğine kış özellikleri eklenmiş.
Fiyatıda piyasaya yeni çıktığı için 230-250 TL civarı.
Kış lastiği alırsam bir sen sonra yazda lazım olacak, onun yerine bir CrossClimate alıp hem değiştirme derdinden kurtulurum, bütçeden tasarruf ederim hemde lastik saklama vs derdim olmaz.
Michelin CrossClimate ile ilgili bilginiz var mı benim gibi karla çok işi olmayan biri için yeterli olur mu?
http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/michelin-crossclimate