Merhaba arkadaşlar forumda çok yeniyim ama yaklaşık 1 aydır uğraştığım bir konu var. Aracım mazda 3 bl dizel 2013. Yaklaşık 1 ay önce arkadan otobüs çartı ve arada kaldığım için çarpmanın etkisiyle bende öndeki araca çarptım önde ve arkada hasar oluştu. Eskişehirde servis kapandığından dolayı tanıdığım bir kaportacı abime gittim aracı bıraktım ve exper e hasar tespitini yaptırdık bu arada 1 hafta geçti tabi buraya kadar herşey normal sayılabilir. Sonrasında aradan geçen 2 hafta boyunca sigorta şirketi , expersiz şirketi ve sigorta acentemle telefon trafiğiyle bir türlü orjinal parça tedarik edemedik. Sonunda pes edip aracı istemedende olsa bursa inallara çektirdim. Aradan 1 hafta daha geçti ve şuanda experimin hasar bedelini onaylamasını bekliyorum. Yani anlayacağınız hem madurken parçadan mağdur oldum arıyorum muhattap bulmam zaman alıyor her seferinde başından anlatıyorum olayı. Her neyse fazla kafanızı şişirmeyeyim sonuç olarak 20bin gibi toplam bir hasarım çıkacak , perte çıkacağınıda düşünmüyorum araçtan soğudum resmen burnumdan geldi. Sizce ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum iyi günler dilerim..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi