Alay konusu olmadı zaten. Herkes bilgisini, tecrübesini, öğrendiğini paylaşıyor ve bunun üzerine yol almaya çalışıyoruz. Temel amacımız da bu zaten.Alay konusu olsun diye soylemedim arkadaslar.ben ustanin dedigini soyledim.mantikli olani ustaniza sorun
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alay ettiğimizi nereden çıkardın? "yapmayın Allah aşkına motor alev alır" demek alay etmek mi oluyor? Motorda dışarı atılan benzin nasıl sonuçlara yol açar? Bence gayet ciddi bir konu.Alay konusu olsun diye soylemedim arkadaslar.ben ustanin dedigini soyledim.mantikli olani ustaniza sorun
amaç bu ise, hortum takılı olması gerekir. yani bir nevi kısır döngü.Fazla benzini atmak değil de geri dönüşüm yapıyor olabilir
Geri donusumu benzin otomatigi uzerinden en ince olan borudan yapiyor abicim.bu gun ustamin yanina gittin sordum bu konuyu tekrar.karburatorun icerisindeki samandira odasinda olusan basinci ve basincla yukselen benzini disari atiyor dedi.o hortumun uzerinde emniyet ventili (check valf)oldugunu ve buraya gelen benzini buharlastirarak disari attigini soyledi.Fazla benzini atmak değil de geri dönüşüm yapıyor olabilir
O zaman kesin bilgi yayalımBi usteki mesajda anlattim hocam
O zaman kesin bilgi yayalım