mustafayk
Kıdemli Üye
Sen bu işi kapmışsn be panpa
Sen bu işi kapmışsn be panpa
Rüzgar sesinde azalma elde edemedin mi Ebubekir?Uyguladım ama ne işe yaradı bilmiyorum
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben serum seti çektim kalın olanlardan silikon yapılı yol ve ruzgar sesi farketmiyor ama dışarıdaki araç seslerinde azalma oluyor bir miktar birşey kaybetmezsin hocam 15dkda tüm kapılara çektim.Rüzgar sesinde azalma elde edemedin mi Ebubekir?
Ben serum seti çektim kalın olanlardan silikon yapılı yol ve ruzgar sesi farketmiyor ama dışarıdaki araç seslerinde azalma oluyor bir miktar birşey kaybetmezsin hocam 15dkda tüm kapılara çektim.
Izolasyon yaptırma niyetim vardı yaptırmadım eşim söyleniyo uğraşma falan diye kapılara fitil çektikten sonra arabaya bindi ise gitti ben bisey söylemedim arabaya izolasyon mu yaptin sen diye soylenip durdu
Ses derdin biter başka dertlerin başlarSuperB veya volvo s60 alırım bir kac seneye bu dertler kalmaz.
Ses derdin biter başka dertlerin başlar
Bu tarz üründen pek memnun kalacağını sanmıyorum İsa hocam, aslında bahsettiğiniz kadar rahatsız değil koltukları ama siz alışamadınız, Artcar koltuk yapmıyor mu
Ya bide bizi nu koltuklar ters mi? Yanı yolcu kısmının mandal kısmını yukarı kaldırınca sirt kismi yatıyor.. Şoför kısmı çevirerek yatıyor.Bence de çok konforsuz değil. Hele o bel desteğinin olması çok büyük nimet.
Ben ki koltuklarda oturamam, rahat edemem. Aracımla 10 saat yol gitsem de ağrılarım çok az oluyor, 2-3 saatlik yollarda ağrım bile olmuyor. Uzun sürüşlerde bir tek oturulan yer ağrıyor malum. Onda da kenarlara kaykılınca sıkıntı yaşanmıyor.
Bu tarz üründen pek memnun kalacağını sanmıyorum İsa hocam, aslında bahsettiğiniz kadar rahatsız değil koltukları ama siz alışamadınız, Artcar koltuk yapmıyor mu
Nasıl yani, tam tersi olması gerekiyorYa bide bizi nu koltuklar ters mi? Yanı yolcu kısmının mandal kısmını yukarı kaldırınca sirt kismi yatıyor.. Şoför kısmı çevirerek yatıyor.
Direk visco sünger abi memnun kalmayacak bişey yok sanki kendim yapacam kılıfin arkasına.
Bende öyle abi.valla anlamadım. Herkes ters bu diyoNasıl yani, tam tersi olması gerekiyor
Yanlış hatırlamıyorsam benim rahmetlinin soför koltuğu tam yanında koltuğa paralel uzanan çubukla koltuk alçaklık ayarlanıyor, tam o çubuğun sırt kısmına doğru bittiği yerde de daha kısa olan mandal dediğin şeyle sırtını ileri geri yapan çubuk vardıBende öyle abi.valla anlamadım. Herkes ters bu diyo
Yukarıda paylaştım O tipinde 7mm çapında fitil aldım aliexpressten. Orjinal fitillerin içine geçirmek için.
Bir ara rüzgar sesi için camın kapı sacı ile birleştiği yerlere tamamen kağıt bant çekmiştim. Aynı şekilde dikiz aynasının kapıya oturduğu yerdeki boşlukların üzerini de kağıt bant ile kapatmıştım. Ama rüzgar sesi hiç azalmamıştı. O nedenle kendi fitillerinden kaynaklandığını düşünmüştüm. O nedenle bu ürünleri sipariş ettim. Bakalım gelince göreceğim. Benim derdim diğer araç sesleri değil. Çünkü 90 km hızdan itibaren başlayan rüzgar sesine çok takmaya başladım istemsiz. Bu arada kapı içi yalıtım sonrası araç dururken dışarıdan gelen sesler çok azalmıştı zaten.
Bilgisi olan var mıdır acaba, bu yan camları çift cam yapabilir miyiz diye.
Cam cıtası için olanı cam cıtası kırık olanlara ucuz bi çözüm yolu.Rüzgar sesinde azalma elde edemedin mi Ebubekir?
Ben 2 hafta önce aldım bu ürünleri. Rüzgar sesine yönelik etkisini merak ediyorum açıkçası. Denediğimde söyleyeceğim.
4 m uzunluğunda büyük D tip fitil. 2 tane aldım, ön 2 kapı için.
Tahmini Teslimat Zamanı
Cam çıtaları cama basmıyor. Buradaki ufak boşluklar da türbülans oluşturup ses yapabilir diye düşündüğümden bu ürünü aldım. Resimler açıklayıcı.
Tahmini Teslimat Zamanı
B sütunu hizasında arka kapı ile ön kapının birleşim yeri için. Resimler açıklayıcı. 4 m 2 yan kapıya yeteceğinden 2 adet aldım.
Tahmini Teslimat Zamanı
Kapı fitilinin içine sokmak için. 10m ön 2 kapıya da yeter diye düşündüm.
Tahmini Teslimat Zamanı