İfşa et, al A5 ten çıktı yap PVC as sanayi sokağına filanca yerde bir klips 5 TL arkadaşlar, burada da 460 tanesi bu kadar, bilin istedim de..
Hocam aldığınız ürünü bende gördüm internette , kapı klipsleri 626 ya uyuyor dimi? Bende sipariş vereceğim deSanayide bir adet klipse 5 lira çekince kısa süreli şokun etkisinden kurtuldum ve gittim 54 TL ye 460 parça aldım 5 yıl kullanırım artık farklı arabalarda
Uyuyor illa bazıları büyük ama ben 4 kapı bagaj ve ön yolcu ayak tarafındaki plastiğe uygun klipslerden kullandım her zaman lazım ve en az 10 arac değiştirsen işini görür almanı tavsiye ederimHocam aldığınız ürünü bende gördüm internette , kapı klipsleri 626 ya uyuyor dimi? Bende sipariş vereceğim de
Netten mi aldınız.Sanayide bir adet klipse 5 lira çekince kısa süreli şokun etkisinden kurtuldum ve gittim 54 TL ye 460 parça aldım 5 yıl kullanırım artık farklı arabalarda
Yorumlarda "karışık çerezin içinde kaju arar gibi en işe yarayacak olanlar az" denilmişFakat her kategoride kaçar tane olduğu belirtilmemiş.
Vazcaydım zaten abi.Yorumlarda "karışık çerezin içinde kaju arar gibi en işe yarayacak olanlar az" denilmiş
Ben bütün klipsleri değiştirmek istiyorum, deforme olmuşlar.Benim araçtaki ihtiyaçlarımı karşıladı kapı içleri bagajda ki eksiklikler ayrıca önde farların arasındaki plastik yetti bana
@Domestos kaju sevmem leblebi yeter abi
Hepsinden birer numune al sanayiden al abi yada star klips var. İnternetten bak numune resmi ile istediğini anlayabilirlerse ordan temin edersin. Adamlarda çeşit çok, aynı zamanda üreticilerBen bütün klipsleri değiştirmek istiyorum, deforme olmuşlar.
Kaç tane hangisi lazım söylerseniz bakayım bende kalanlara kaçar adet var diyeBen bütün klipsleri değiştirmek istiyorum, deforme olmuşlar.
Hepsinden birer numune al sanayiden al abi yada star klips var. İnternetten bak numune resmi ile istediğini anlayabilirlerse ordan temin edersin. Adamlarda çeşit çok, aynı zamanda üreticiler
Kapı içi 5ten fazladır, davlumbaz 10 dan fazladır. Bana özellikle bu ikisi lazım.Kaç tane hangisi lazım söylerseniz bakayım bende kalanlara kaçar adet var diye
4 kapı içi 5 er tane 20
Bağaj 15 taneye yakın
Yolcu taraf ayağı 3 tane
Ön farlar arası 6 tane felan başka ihtiyaç olan bir yer yok benim araçta