teşekkürler abiBildiğimiz oto boyası. Metalik.
Rengini kendi beğeninize göre seçebilirsiniz. Döşeme rengine uygun bir kaç ton açık veya koyu.
Fotoğrafalamada sorun olmuş, aslı daha da güzel. Pasparlak
Çok güzel olmuş abi. Bugün bahsettiğin boyama olayı buydu sanırım?
Kapı döşemelerine de bir operasyon yapılmış değil mi?
Döşeme 0 mı yapıldı?
Şu döşemecinin numarasını versene abi.Evet. Eskisini söktürdüm, oto rengine uygun kadifemsi bir kumaş ile kaplattım. (Honda döşeme kumaşı imiş)
Şu döşemecinin numarasını versene abi.
Bakıyorum bakıyorum nereye döşemiş diyorum.
Güle güle kullan
Evet. Eskisini söktürdüm, oto rengine uygun kadifemsi bir kumaş ile kaplattım. (Honda döşeme kumaşı imiş)
İlerleyen zamanlarda boyanın durumunu paylaşırsanız memnun olurum. Ben de siyahla boyamayı düşünüyorum ama plastik zeminde boya ne kadar kalır bilmiyorum. Sonra alacalı bişey olur diye boyamıyorum.
Döşeme de iyiymiş. Tam aklımdaki şey.
Güle güle kullanın.
Çok uyumlu ve şık olmuş. Elinize sağlık. Döşemelerdeki ustalığa hayran kalmamak elde değil. Açıklama yapılmasa çalışmanın tamamını orjinal fabrika çıkışı sanırdım.
Plastik astarı ve boya üstü vernik kullandınız mı?
Güle güle kullanın, fotoğraflarda çok güzel görünüyor. Kullanılan kumaş fiyatı çok fark ettirir galiba, ortalama ne fiyat veriyorlar? İzmire gelince gelip görüşeyim bende
Plastik astarı kullanırsanız uzun ömürlü olurİlerleyen zamanlarda boyanın durumunu paylaşırsanız memnun olurum. Ben de siyahla boyamayı düşünüyorum ama plastik zeminde boya ne kadar kalır bilmiyorum. Sonra alacalı bişey olur diye boyamıyorum.
Döşeme de iyiymiş. Tam aklımdaki şey.
Güle güle kullanın.