Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Bu da araç üstünden
Orjinal gibi olmuş. Acaba araç içerisinde başka nerelerde kullanılabilir? Isıya karşı direnci nasıldır?
Ben bunu atlamışım. Eline sağlık güzel olmuş
Eyvallah. Torpido çok aşınacak bir yer değil ama illa ki yıpranacaktır. Yenileriz hem değişik renk yaparız sıkıntı yokGüle güle kullanın. Kadife yüzey zamanla deforme olacağından izler çoğaldığında görüntü kötü olabilir söküp yenilemek gerekebilir.
Fark etmez kadir arama yapan her türlü bu başlığa ulaşır. Oturmuş konuda başlık değiştirmenin seo açısından zararları varkonu basligi degisse daha iyi olacak galiba .
gule gule kullan
Eyvallah kardeşim. kapı ceplerinde tutunacak kadar güçlü değil bendeki folyolar ama bahsettiğim gibi, tutkal güçlendiricisini tecrübe etmek lazım.Güzel olmuş Süleyman abi. Ben de düşünüyorum böyle bir olayı. Konulan şeyler çok ses yapıyor. Yaza kapı ceplerine de tümden düşünüyorum.
Güzel olmuş güle güle kullan abi.Zaman buldukça ufak uğraşılar keyifli oluyor. Hem o bardaklık kapağı ve çevresini(üzerine telefon v.s. çok koyuyorum çizilmesin diye) şeffaf folyoyla kapladım hem de içindekiler ses yapmasın diye kadife folyo yaptım. Yavaştan kendini bırakacak gibi ama bakalım zaman ne gösterecek. Aslında kendini bırakmasının çözümü var: yapıştırıcı astarı(Tahmini Teslimat Zamanı ) fakat bunu yaparsam ve folyo tekrar çıkmazsa sıkıntı. Deneme yapma kısmet olursa paylaşırım inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 14757 Ekli dosyayı görüntüle 14758