RGM
Katılımcı
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Hocam harika bir teklif. Hızır gibisin valla. Söz konusu tuş calisiyorsa fiyat pek sorun değil alırım ben.
Hocam harika bir teklif. Hızır gibisin valla. Söz konusu tuş calisiyorsa fiyat pek sorun değil alırım ben.
0534 339 00 08 17.02'den sonra konuşalımHocam harika bir teklif. Hızır gibisin valla. Söz konusu tuş calisiyorsa fiyat pek sorun değil alırım ben.
Güle güle kullan ustad güzel fikir detay bilgi verebilirsen, düşünenlere daha yardımcı olabilirsin. harika projelerin devamını bekliyorum
Tam zamanında yetiştin valla Hızır gibisin reis. Ben de direksiyonun o çerçevesini kaplayacaktim folyosunu almıştım haftasonu başlayacaktım. Söküp te mi kapladın yoksa sökmeden mi? Tek handikapim bu. Söküp direksiyon kılıfını da tam yerlestırmek istiyorum aslında. Kaput amortisör unu alexpress den aldım. Montajı biraz uğrastirdi ama degdi bence. Kaput cubugu ile uğraşma işi bitiverdi çok rahat. Hem kaputu ne kadar kaldirabileceginizi de ayarlayabiliyorsunuz. Kaput daha fazla kalkıyor ferah ferah işinizi yapıyorsunuz. İsteyen olursa ürünün linkini atarım. Tek satıcı da var o da satışı kapatabilir yani. Montajı biraz incelik istiyor.Güle güle kullan ustad güzel fikir detay bilgi verebilirsen, düşünenlere daha yardımcı olabilirsin. harika projelerin devamını bekliyorum
Ben de ufak bir paylaşımda bulunayım konuya;
Fırça alüminyum ile direksiyonun sağ-sol parçalarını kaplamıştım. Aynı ürünle teybin çerçevesini kapladım. Açıya göre parlak ya da böyle koyu renk görünüyor. Değişik bir hava kattı. Konsolun alt kısmına da vakit buldukça devam etmesi düşünüyorum kısmetseEkli dosyayı görüntüle 44699
Ekli dosyayı görüntüle 44700
Direksiyonu sökmeye üşendim ben de sökmeden yaptım ilk defada böyle olmadı tabi. 2-3'er defa yapıp beğenmeyip söktüm. Isıtmak için çakmak kullandım falan, üşengeçlikle zamansızlık insanı böyle şeylere itiyor Kullanılan bıçak da çok önemli bu folyo işlerinde. Bazıları neşter kullanıyor, ben ucu daha eğimli uzayan bir maket bıçağı almıştım aliexpresten, gayet iyi iş gördü. LinkTam zamanında yetiştin valla Hızır gibisin reis. Ben de direksiyonun o çerçevesini kaplayacaktim folyosunu almıştım haftasonu başlayacaktım. Söküp te mi kapladın yoksa sökmeden mi? Tek handikapim bu. Söküp direksiyon kılıfını da tam yerlestırmek istiyorum aslında. Kaput amortisör unu alexpress den aldım. Montajı biraz uğrastirdi ama degdi bence. Kaput cubugu ile uğraşma işi bitiverdi çok rahat. Hem kaputu ne kadar kaldirabileceginizi de ayarlayabiliyorsunuz. Kaput daha fazla kalkıyor ferah ferah işinizi yapıyorsunuz. İsteyen olursa ürünün linkini atarım. Tek satıcı da var o da satışı kapatabilir yani. Montajı biraz incelik istiyor.
Sanırım buldukKaputta amortisör olması büyük rahatlık. Genelde Alman araçlarında fabrikasyon olarak var Accord'a bulabilirsem bende uygulayacağım
AliExpress yağlı müşterisi Süleyman hocaSanırım bulduk
TRY 65.40 20%OFF | ZUK Motor Hood Stay Destekçisi Gaz Bahar HONDA ACCORD 2003 2004 2005 2006 2007 2.0L 2.4L 3.0L CM4 CM5 CM6 Sol = Sağ
378.49TRY 17% OFF|ZUK motor kaputu kalmak Bar destek gaz bahar tutucu HONDA ACCORD 2003 2004 2005 2006 2007 CM4 CM5 CM6 sol = sağ|Motor Kaputları| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Hakikaten hastalık. Kemeri bile oradan alıyorumAliExpress yağlı müşterisi Süleyman hoca
Hocam daha önce bende görmüştüm ama linkteki bağlantı yerleri benim araçta yok. Ben civata pul somun tak bitir diye tahmin ediyordum ama kesip biçme işi var sanki
Evet tek elle kaput açıp kapatabilmek büyük konfor muş. Hele bizim gibi sürekli kaput la işi olan lar için büyük nimet. Facebook deki yorumuna yazdım burayı şimdi gördum. Orda dediğim gibi ben ce montaj yeri sorun olmaz abi her türlü uydurur montajlanır bir şekilde.Kaputta amortisör olması büyük rahatlık. Genelde Alman araçlarında fabrikasyon olarak var Accord'a bulabilirsem bende uygulayacağım