osmanyigit23
Sessiz
Sizin öneriniz nedir boyut için?
Fiyatına göre; ilk tercihim ve sonrasındakiker 225/50, 225/45, 235/45Sizin öneriniz nedir boyut için?
Fiyatına göre; ilk tercihim ve sonrasındakiker 225/50, 225/45, 235/45
Senin referans alacağın şey belli, Mazda mühendisi hangi etiketi yapıştırmış 215/50/17. Sen bu referans üzerinden sapma oranı %3'ün altında kalacak bir kesit tercih etmen gerekir, yazdıklarım da onlar zaten.Böyle bir liste paylaşmışlar da bizim jantlar 7” mi yoksa 7.5” mi oluyor?
225/45/17 yapacağım galiba fiyat yönünden en avantajlısı o gibi duruyor. Yardımınız için çok teşekkürler.Senin referans alacağın şey belli, Mazda mühendisi hangi etiketi yapıştırmış 215/50/17. Sen bu referans üzerinden sapma oranı %3'ün altında kalacak bir kesit tercih etmen gerekir, yazdıklarım da onlar zaten.
3 sene sonra bir hort yapalım
Benim aracın lastiklerini değişmem lazım fakat orijinal 215 50 R17 ölçülerin hem seçeneği çok kısıtlı hemde fiyat olarak yüksek. Bu başlıktada almak isteyen arkadaşlar çözümlerini yazmamış.
Güncel olarak tavsiyeleriniz var ise alabilirim.
Hayırlı olsun Murat güzel günlerde kullan.
Şu anda üzerinde dört mevsimlik Michelin var lastik dişleri iyi fakat tarih 2016 olduğu için değişmem şart. Kışın GT'yi kullandığım için bunda kışlığa ihtiyacım yok. O nedenle kışlık değilde yazlık yada dört mevsimlik bakıyorum. Falken Azenis FK520 baktım ama onda da aradığım ölçü yok.
Acaba 225 45 R17 taksam ne olur?
Sapma -2 çıkıyor ve tolere edilebilir değerlerde, yani yapıştır gelsin.Hayırlı olsun Murat güzel günlerde kullan.
Şu anda üzerinde dört mevsimlik Michelin var lastik dişleri iyi fakat tarih 2016 olduğu için değişmem şart. Kışın GT'yi kullandığım için bunda kışlığa ihtiyacım yok. O nedenle kışlık değilde yazlık yada dört mevsimlik bakıyorum. Falken Azenis FK520 baktım ama onda da aradığım ölçü yok.
Acaba 225 45 R17 taksam ne olur?
Sapma -2 çıkıyor ve tolere edilebilir değerlerde, yani yapıştır gelsin.
Farklı bi siteden baktım şimdi bende de 5 küsur verdi, Allah Allah... Yakup, operasyon iptal üsse dönüyoruz.Abi benim baktığım hesap yaptığım sitede (-) %5,3 veriyor...
Farklı bi siteden baktım şimdi bende de 5 küsur verdi, Allah Allah... Yakup, operasyon iptal üsse dönüyoruz.
-2 veren yere tekrar baktım şimdi 5 küsur verdi. Muhtemelen ben yanlış girdim değerleri... 42-43 derece sıcaktan hep bunla...3 farklı siteden bakıp 2 tanesi hangisini söylerse onu dikkate almak lazım