Gökan Turmuş
Katılımcı
Alikobanttan 183mm çapında kestirdirdiğim kapakları bukadar becerebildik. Logolar bizim otelin fotoğrafçısı yaptı sağolsun
Alikobant denen bir malzeme trafik levhası yapılan malzeme.Renkli çıktı yapışkanlı kağıt.yapiştirdiktan sonra 2-3 kat vernik attım.Çamurluktaki ışıkların orjinalinde park lambasından gelen fiber kabloyla aydınlanıyor,galiba park patlayınca fark etmek için yada burnu çok uzun gece mesafe belirlemek içinEmeğinize sağlık. Çizim de güzel olmuş.
Ne ile kestirdiniz, kullanılan malzeme nedir? Makası görünce el ile kestiğinizi düşünerekten söylüyorum, lazer kesim yapan makinelerden de yararlanabilirsiniz. Bu logo direksiyonda ve kaput üstünde kırmızı ama jant kapaklarında griydi normalde değil mi?
Bir de hep soracağım unutuyorum. Bu RC'lerde kaput kenarlarında bulunan küçük şeyler nedir tam olarak? Işıklandırma falan mı?
Ekli dosyayı görüntüle 33220
Teşekkür ederim, keşke orjinallerini bulabilsem . Aslında uydurma işleri hiç sevmiyorum.Ellerine emeklerine sağlık, orijinal duruyor.
Alikobant denen bir malzeme trafik levhası yapılan malzeme.Renkli çıktı yapışkanlı kağıt.yapiştirdiktan sonra 2-3 kat vernik attım.Çamurluktaki ışıkların orjinalinde park lambasından gelen fiber kabloyla aydınlanıyor,galiba park patlayınca fark etmek için yada burnu çok uzun gece mesafe belirlemek için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 33221
orjinalleri bunlar , TR deki bazı modellerde siyah logolar da var.Bana göre bordo daha güzel duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim, keşke orjinallerini bulabilsem . Aslında uydurma işleri hiç sevmiyorum.