Bence de indirim olayı mantıklı. Düz 100 TL'den anlaşalım gitsin.
@bayraktar Hamdi sen iyi pazarlık yaparsın.
Bencede olur ben yaptırmak istiyorum. Ne zaman gidiyoruz
Uygundur her yol benim için. Hafta sonları genelde boş oluyorum.
Bence de indirim olayı mantıklı. Düz 100 TL'den anlaşalım gitsin.
@bayraktar Hamdi sen iyi pazarlık yaparsın.
Bencede olur ben yaptırmak istiyorum. Ne zaman gidiyoruz
Bende boş oluyorumUygundur her yol benim için. Hafta sonları genelde boş oluyorum.
Uygundur her yol benim için. Hafta sonları genelde boş oluyorum.
Bende boş oluyorum
Daha önce Özdin Bey ile pazar buluşması hususunda konuştuğumda akşam saatlerinin yolların boş olması nedeniyle daha uygun olduğunu söylemişti. Belki de haftasonunu ayar için harcamak istemiyordur bilemiyorum.Uygundur her yol benim için. Hafta sonları genelde boş oluyorum.
Hangi akşam ki o? İş çıkış saatinden haberi yok sanırım beyefendinin? Toplu grev olursa belki yaparız...Daha önce Özdin Bey ile pazar buluşması hususunda konuştuğumda akşam saatlerinin yolların boş olması nedeniyle daha uygun olduğunu söylemişti. Belki de haftasonunu ayar için harcamak istemiyordur bilemiyorum.
Gece işte. Kastettiği saat 10-11 falan gibi.Hangi akşam ki o? İş çıkış saatinden haberi yok sanırım beyefendinin? Toplu grev olursa belki yaparız...
Heee o zaman olur. Hatta güzel olur, sonra da çorbacıya gideriz.Gece işte. Kastettiği saat 10-11 falan gibi.
Zaten birden fazla araç gideceğimiz için uzun sürecek. Kellepaça seviyorsanız karabağlarda bildiğim bir yer var. Çok güzel yapıyorlar. İsmide kuzukuzuHeee o zaman olur. Hatta güzel olur, sonra da çorbacıya gideriz.
Ne oldu bizim ayar işi ya @bayraktar @aurora
Ayakkabı kutum boş.Ne oldu bizim ayar işi ya @bayraktar @aurora
Neden söktüreceksin kiBen katılırım size ama ayar yaptırmam sanırım. Sökeceğim bir kaç ay sonra büyük ihtimalle...
Benimde kutum dolu sayılmaz da işte bekleyelim o vakit dolmasınıAyakkabı kutum boş.
Neden söktüreceksin ki
Muayenen yaklaşıyor o vakitParam yok işletmek için.
Yarin bende dedigin yere gidip bi ayar yaptirmaya calisicam git gide lpg yakmasi artiyor aracin suan uzun yolda 53krs yakiyor az once denedim demekki sehirici olsa 1 lira falan yakicak kafayi iyice siyirmadan bide dedigin yere goturup yaptirmaya calisicam.3. Sanayi girişinde Tufan Oto Gaz Nurullah usta ince ayar ustası. Sırf Nurullah usta yüzünden Prins veya Brc’ ye geçemiyorum. Yılda 1 kez ayar yaptırıyorsun, rahat ediyorsun.Bu arada sistemim AKL marka.
Geçmiş olsun. Hadi bakalım, selam söylersiniz.Yarin bende dedigin yere gidip bi ayar yaptirmaya calisicam git gide lpg yakmasi artiyor aracin suan uzun yolda 53krs yakiyor az once denedim demekki sehirici olsa 1 lira falan yakicak kafayi iyice siyirmadan bide dedigin yere goturup yaptirmaya calisicam.
Yardım edebildiysem ne mutlu. Güle güle kazasız belasız günlerde aracınıza binin inşallah.Arkadaşlar ben dedigim yere gittim @skyline sayesinde usta saolsun güzel bi ayar yaptı işten anlayan başka oluyor cihaza bağladık ayarıda yaptık önceden depoyu fulleyip çıktığımda 150-160km de bitiyordu şimdi tekrar denedim 200km oldu yeni tek ışığa düştü sanırım bi 30km daha gider diye tahmin ediyorum (bu dediklerim uzun yol) onun için izmirde iseniz tavsiye ederim.
3. Sanayi girişinde Tufan Oto Gaz