DarK PaSSenGeR
Aktif
bu sabah [member=97]ktaskan[/member] kerim hocamla herter mazda servisinde buluştuk
titreme olayını ve akü konusunu sormak ve yaptırmak istedim
asıl amacım sadece bujileri değişmekti
oradaki arkadaşlar ilgilenmeye çalıştılar
eleman önce kesin subap ayarı gerekiyor ondan dedi, sonra baktı bunun kapağı daha önce açılmış , o zaman yapmışlardır dedi, bundan yapmıyordur dedi
zaten cnc de bir takım işlemelerden geçiriyorlarmış subapları, daha pratik ve kısa çözüm gibi bir şey dedi, motor kapağının taşlanması vs olaylarına girmiyoruz dediler
o dursun dedim
bujiler, buji kabloları orijinali ile değiştirdim , heyecana kapıldım her nedense bahar kampanyasını bekleyemezmiş gibi
bir de yağ filtresini orijinali ile değiştim
toplam 550 tl ütüldüm, tabi bu indirimli fiyat
usta bakıyor bu araba ile oynamışlar, şurası orijinal değil, burası şöyle, şurası sıkıntılı, bayağı işlem gerekiyor,
aküye baktılar, şarj dinamosu orijinal değil ondan sıkıntı çıkarıyordur dediler
sonuçta akü şarj ediyormuş, öyleyse dursun dedim
ama bugün yolda yine yanıyordu arada akü ışığı
akisin biri sıkıntılıymış, araç yolda sallam yapar dedi
motor kulakları yan sanayi ,
tekleme olayı arada devam ediyor , özellikle 3 ve 4. viteslerde
tekleme derken arabayı bir şey tutuyormuş , hızlanması yavaşlıyormuş gibi oluyor, bir ileri bir geri gibi, bilmem anlabildim mi
velhasılı iyi mi ettik bilmiyorum, [member=66]Adem Usta[/member] ya gitmeden bu masrafları yapmaya
yaza nasipse istanbula
titreme olayını ve akü konusunu sormak ve yaptırmak istedim
asıl amacım sadece bujileri değişmekti
oradaki arkadaşlar ilgilenmeye çalıştılar
eleman önce kesin subap ayarı gerekiyor ondan dedi, sonra baktı bunun kapağı daha önce açılmış , o zaman yapmışlardır dedi, bundan yapmıyordur dedi
zaten cnc de bir takım işlemelerden geçiriyorlarmış subapları, daha pratik ve kısa çözüm gibi bir şey dedi, motor kapağının taşlanması vs olaylarına girmiyoruz dediler
o dursun dedim
bujiler, buji kabloları orijinali ile değiştirdim , heyecana kapıldım her nedense bahar kampanyasını bekleyemezmiş gibi
bir de yağ filtresini orijinali ile değiştim
toplam 550 tl ütüldüm, tabi bu indirimli fiyat
usta bakıyor bu araba ile oynamışlar, şurası orijinal değil, burası şöyle, şurası sıkıntılı, bayağı işlem gerekiyor,
aküye baktılar, şarj dinamosu orijinal değil ondan sıkıntı çıkarıyordur dediler
sonuçta akü şarj ediyormuş, öyleyse dursun dedim
ama bugün yolda yine yanıyordu arada akü ışığı
akisin biri sıkıntılıymış, araç yolda sallam yapar dedi
motor kulakları yan sanayi ,
tekleme olayı arada devam ediyor , özellikle 3 ve 4. viteslerde
tekleme derken arabayı bir şey tutuyormuş , hızlanması yavaşlıyormuş gibi oluyor, bir ileri bir geri gibi, bilmem anlabildim mi
velhasılı iyi mi ettik bilmiyorum, [member=66]Adem Usta[/member] ya gitmeden bu masrafları yapmaya
yaza nasipse istanbula