bobo-13kral
Sessiz
Cümleten hayırlı akşamlar,
İlk kez araç alacağım çevremde kendim dahil araçtan anlayan insan yok kendimin de reno 9'dan başka tecrübesi yok güzel bir şey sürelim dedik deneyimimiz yok deneyimli hocalardan tavsiye alalım dedik buraya geldik kendim internetten bulabildiğim modeller
honda civic hb uzaylı kasa gibi söylemleri olan
mazda lantis
mazda 2
opel corsa
honda jazz
alfa 156
chvrolet lacetti
fiesta
pejo207
toyota yaris
citroen c3
nissan note
fiat grande punto
kia rio- ceed
dacia sandero
foruma girdikten sonra kullanıcılara bakarak
mazda 3, 6 , 323
subaru legacy, ımpreza
mitsu colt lancer araçları gördüm.
dipnot..
(bütçe olarak en fazla 435 bine kadar çıkabilirim,) manuel daha hesaplı olduğundan manuel tercihimdir. İSTANBUL
Nasıl yardım istenir bu konuda bilmiyorum ama şimdiden okuduğunuz ve vakit ayırıp verdiğiniz tavsiyeler için teşekkürler. yanlış bir şey yazdıysam kusura bakmayın
İlk kez araç alacağım çevremde kendim dahil araçtan anlayan insan yok kendimin de reno 9'dan başka tecrübesi yok güzel bir şey sürelim dedik deneyimimiz yok deneyimli hocalardan tavsiye alalım dedik buraya geldik kendim internetten bulabildiğim modeller
honda civic hb uzaylı kasa gibi söylemleri olan
mazda lantis
mazda 2
opel corsa
honda jazz
alfa 156
chvrolet lacetti
fiesta
pejo207
toyota yaris
citroen c3
nissan note
fiat grande punto
kia rio- ceed
dacia sandero
foruma girdikten sonra kullanıcılara bakarak
mazda 3, 6 , 323
subaru legacy, ımpreza
mitsu colt lancer araçları gördüm.
dipnot..
(bütçe olarak en fazla 435 bine kadar çıkabilirim,) manuel daha hesaplı olduğundan manuel tercihimdir. İSTANBUL
Nasıl yardım istenir bu konuda bilmiyorum ama şimdiden okuduğunuz ve vakit ayırıp verdiğiniz tavsiyeler için teşekkürler. yanlış bir şey yazdıysam kusura bakmayın