HakanEMRE
Aktif
Maşallah elinize sağlık Hakan bey..Bi de azmanın detaylı inceleme videosunu bekliyoruz. (kendi adıma söylüyorum. Meraktan)
Spontane bir çekim oldu...Anlatmak isteyipte unuttuğum noktalar olmuş
Maşallah elinize sağlık Hakan bey..Bi de azmanın detaylı inceleme videosunu bekliyoruz. (kendi adıma söylüyorum. Meraktan)
Teşekkür ederim Hamdi abi.Maşallahı var Azman'ın. Eline koluna diline sağlık video için de kardeşim... Bu kasalar gerçekten "efsane" sıfatını hak ediyor kendi dalında. Ha bir de makyajsız kasa, makyajlıdan daha yakışıklı bence. Mayyajlıda bir şeyler değiştireceğiz diye "Alman" mantığıyla basmışlar kromu da olmamış bence...
Kendimce değerlendirmelerim doğrultusunda üç olumsuz tarafını söylersem de birincisi ahşap detayların varlığı, ikincisi koltukların hafızasız olması, üçüncüsü de de D segmentine göre ön kısımdaki tavan basıklığı diyebilirim. Geri kalan her şey o yıllara göre muazzam. Ürettiği tork ve bununla ters orantılı yakıt tasarrufu özellikle dikkat çekici. Bu arada V motorlara giydirmeden edememişsin orası da gözümden kaçmadı da neyse bu konuya girmiyorum. @mustafayk duymasın...
Evet Amerikada Accordlar cok seviliyormuş. Amerikan pazarı sayesinde Accord dünyada en çok satılan 7. otomobilmişBakimi eksiksiz yapildiginda uzun vadeli kullanabileceginiz bir arac. Aslinda bu arac honda accord degil. Turkiye ve Avrupa pazarina honda accord adi altinda satisini gerceklestiriyor. Aracin orjinali yine Honda grubu olan ve luks segment olarak tanimlanan yani daha kaliteli malzeme kullanilan Acura markasinin modeli. Toyota - Scion - Lexus, Honda - Acura, Nissan-Infiniti, ..vs gibi.
amerika pazarinda acayip ragbet goruyor ve yil 2019 oldugu halde yollarda halen daha 2003-2005 arasi modeller cirit atiyor ve diriler. model ismi Acura TL ve TSX olarak geciyor.
Evet Amerikada Accordlar cok seviliyormuş. Amerikan pazarı sayesinde Accord dünyada en çok satılan 7. otomobilmiş