osk@r78
Katılımcı
@Murat Yılmaz benimde sol reflektör kırıldı ben aliexpresten aldım nerede uygun yollu taktırırız bunu ?
@Murat Yılmaz benimde sol reflektör kırıldı ben aliexpresten aldım nerede uygun yollu taktırırız bunu ?
İşte o tamponu işi bilen birinin indirmesini istiyorum açıkçası. Klipslerini falan bozar adamla papaz oluruz sonra..Sıradan bir elektrikçi bağlar, tampon inmesi gerekebilir.
İşte o tamponu işi bilen birinin indirmesini istiyorum açıkçası. Klipslerini falan bozar adamla papaz oluruz sonra..
Memlekette olsam dediğin gibi başını ağrıtırım Mutlu nun. Malesef istanbuldayım ..@MutluTEKİR becerir o işi
Memlekette olsam dediğin gibi başını ağrıtırım Mutlu nun. Malesef istanbuldayım ..
Kasko değişime hasarsızlık indirimi etkilenmeden 1 defaya mahsus izin vermesi lazım. Arka stopda orjinale gerek yok.
Benim sompo japanda 1 cam, 1 far, 1 stop, 1 ayna. Herhangi birini 1 defaya mahsus değiştiriyor. Hasarsızlık indirimin değişmiyor ve bir sonraki sene bir üst kademeye çıkabiliyorsun. Ben %60 indirimdeyim zaten. 2 tane değiştirip sabit kalabilirim.Yok yapmıyor onu. Sordum. Far değişimi yok dedi. Sadece mimi onarım ve cam değişimi var. Axa full kasko.
Orjinal sıfır(araç bayiye geliyor üzerinde sökülüyor led stoplar takılıyor çıkanlar kutusuna konuyor)Vayy. Arka stop demek ben de kırdım. Ama nasıl kırıldı bilmiyorum. Sanırım biri vurdu. Yoksa çarpma falan olmadı eminim. Ve bunun orijinal fiyatı 1000 lira. Sadece dış stop. Yan sanayi 500. Çıkmacılara ise, Çıkma parçaya acayip fiyat çekiyorlar. Ben de almadım. Öyle duruyor. Doların düşmesini bekliyorum. Ya da oradan biri vuracak da kaskodan yaptıracam
Ekli dosyayı görüntüle 39310
İşte 750 lira eyv tşklerOrjinal sıfır(araç bayiye geliyor üzerinde sökülüyor led stoplar takılıyor çıkanlar kutusuna konuyor)
750tl.