MutluTEKİR
Aktif
Acaba bizim araçlarda da yalıtım bu kadar fazla mıdır?Hafif alttan spatula gibi birseyler kaldır çıkıyor zaten kırılmaz kolay kolay çok kalın çünkü tutamaclari.
Acaba bizim araçlarda da yalıtım bu kadar fazla mıdır?Hafif alttan spatula gibi birseyler kaldır çıkıyor zaten kırılmaz kolay kolay çok kalın çünkü tutamaclari.
O işleri sen bilirsin benim söktügüm kısımlarda o yatırımlar hep vardı ama ufak tefek yerler benimki.makyajli kasa olmasından mı bilmiyorum.Acaba bizim araçlarda da yalıtım bu kadar fazla mıdır?
Adam nasıl açtı ya menfezı
bu ısler boyle sayın murat abı
ustten mı cekcez alttan mı ben sökcem bunu ya bugun kafaya koydum
Farketmez istediğin gibi.bu ısler boyle sayın murat abı
Durduk yere niye açacaksın hayırdır, elleşme arabayla.bu ısler boyle sayın murat abı
O ses oradan gelmiyor olabilir Özgür, yanıltıcı oluyor, iyi kulak ver gereksiz parçalama her yeri, bez bant olsun yanında açarsan, bazı noktalara sar geri toplarkenbulent abı ıcınden ses gelıyor klıma acıkken sorunun kaynagına ıncem problemı cozcem
Klımayı actıgımda orta menzefın benım tarafındakı menfezden cıt cıt cıt ses gelıyor, zaten gecen ay fotograf da atmısdım foruma kömür parcaları fırlatıyor, tum menfezlerı kapıyorum klıma fanını en sona alıyorum sonra bır anda ses gelen menfezı acıyorum ıcınden komur fırlıyor o komurler ses yapıyor bence bı parca kaldı o da kopsa ses kesılcek.Özgür, fan çalışırken gelen bir ses ise o menfezden ulaşman zor. Fan klima kontrolün arka tarafında çok nalet bir yerde. Bende de arada sanki yaprak takılmış gibi ses geliyor. Fanı aç kapa aç kapa yapınca takıldığı yerden kurtulup yere doğru düşüyor olacak ki o ses geçiyor.
Bulduğun uygun deliğe sokacaksn.bu kadar basit özgürtrim sokme aletlerımız gelmıstır.Şimdi bunlar nasıl kullanıyor abıdık gubidik bısey
Ekli dosyayı görüntüle 24102
Reısım sokcam da çatallısı var düz agızlısı var. Bu kobra dili gibi olan ne işe yarıyor acaba. Bunlar cok esnek kırarım kesın bunları benBulduğun uygun deliğe sokacaksn.bu kadar basit özgür
Sol başdan sayarsan 2 ve 4 benim fovarim boyuna bakma işlevi bi harikaReısım sokcam da çatallısı var düz agızlısı var. Bu kobra dili gibi olan ne işe yarıyor acaba. Bunlar cok esnek kırarım kesın bunları ben
Sağ baştan sayarsak?Sol başdan sayarsan 2 ve 4 benim fovarim boyuna bakma işlevi bi harika