Ekli dosyayı görüntüle 26760
Ekli dosyayı görüntüle 26761
Resimdeki çıkan hava filtresi, hava filtresini değişirken map sensörünün temizliğini de ihmal etmedim tabii ki
Ellerine emeklerine sağlık, en iyi tamir bakımdır demişler.
Hava akışmetreyi ne ile temizledin, dikkat edilmesi gereken bişey var mı...Polen de bagajda ama sigorta panelini sökmeye üşendim ne yalan söyleyim bu cuma Rize’ye gidiyorum nasipse detaylı temizlik ve pasta cila işi var, paylaşırım inşallah yapınca
Mutlaka... Çok hassas bir sensör var üzerinde. Videolu anlatımı için:Hava akışmetreyi ne ile temizledin, dikkat edilmesi gereken bişey var mı...
Eyvallah...Mutlaka... Çok hassas bir sensör var üzerinde. Videolu anlatımı için:
Mazda 323 BJ (1999-03) Hava Akışmetre Temizliği Nasıl Yapılır?
@bayraktar’ın dediği gibi hassas bir sensör, sürecin tamamına dikkat etmek lazım, sökme ve takma işlemi zorlamadan yapılmalı, zorlayacak birşey yok, zorlama yapmak durumunda kalınıyorsa birşeyler yerine oturmamıştır. Sensör temizleyici kullanmak lazım lakin ben de o an sadece balata spreyi vardı bu seferlik onu kullandımHava akışmetreyi ne ile temizledin, dikkat edilmesi gereken bişey var mı...
Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.Konu hortladı arkadaşlar
Periyodik bakıma 200 km kaldı
Yağ filtresi mahle dusunuyom güncel fiyat 44 orjinalle birebir aynı imiş orjinalinin üzerindedir mahlenin yazdığıni okudum
Polen ve hava filtresi filtron markası nasildira
Yada blue print
Bulunduğun ortam çok tozlu değilse aradaki farkı vermeye değmez. Aracının (varsa) yağ eksiltme durumuna göre yağ tercihini yapmak gerekir...Mann hava filtesi 64 lira
Filtron hava 34 lira
Sizce degermi abi 30 TL fark mann iyi miyi diyorlarda...
Birde şu motul 8100 clean efe 5-30 kendi sitesinde euro5 ve son nesil araclara uygundir diyo bizimkine olmazmi bu 2004 M3 e