Çok km yapılmayacaksa, uygun fiyata olanı tavsiye ederim...
manifolda yakin delinmesinin ne gibi bir avantajı olur bilmiyorum, ya da tam tersi gold enjektör un bu durumda bir eksisi olur mu bilmiyorum. ama şöyle bir yorum getiriyorum; brc de taksak silverline da taksak yine golddaki gibi olacak degil mi?Motor yapınıza bağlı olarak ustanıza bıraksanız daha iyi olur ama ikiside uygun derler ise enjektör hızından ötürü gold'u tercih edin derim.
Ama grand da gold ile yarı yarıya enjektör hızı olan bir kit değil aralarında çok az bir hız faktörü var 2 side parasının karşılığını tam verebilen kit.
Grand'ın montaj avantajı var manifolda çok yakın noktalardan yerleştirilebiliyor
Grand'da enjektörlerden 1i bozulursa sadece onu değiştirebilirsiniz buda bir avantaj
grand montajlı eski aracım 323;
Motor kapağı olmamasına rağmen montajı bana çok derli toplu gelmiştir gold olsa idi bütün enjektör kütüğü gözümüze çarpardı ve manifolddan uzak kalabilirdi;Ekli dosyayı görüntüle 50042
Lpg konusunda önemli olan ilk husus ustadır... Usta, işinin ehli ve oluşan sorunları çözmeyi vaad ediyorsa, kitin markası ikinci planda kalır...sorun olmaz insallah diye temenni ediyorum. hayırlısı artik.
Siz kitleri detaylandırınca ben anlıyorsunuz sandım pardon.manifolda yakin delinmesinin ne gibi bir avantajı olur bilmiyorum, ya da tam tersi gold enjektör un bu durumda bir eksisi olur mu bilmiyorum. ama şöyle bir yorum getiriyorum; brc de taksak silverline da taksak yine golddaki gibi olacak degil mi?
sorun olmaz insallah diye temenni ediyorum. hayırlısı artik.
kendi halimce anlamaya çalışıyorum işteSiz kitleri detaylandırınca ben anlıyorsunuz sandım pardon.
Quadro garaj Ankarada referanslı bir yer onların yapacağı montaj ile istediğiniz kiti seçin hiç bir sorun yaşamazsınız.
Kararınız hayırlı olsun bence iyi yapmışsınız sadece gold'u seçmek ile değil gold veya grand'dan birini seçmek ilekendi halimce anlamaya çalışıyorum işte
quatro grand önerdi ama gerekçe olarak; gold enjektörleri 100bin km de falan arızalanabiliyor dediler. kayra otogazda grand önerdi pek sebep soylemediler ama gold da iyi istersen gold da takariz ikiside iyi kitler dediler. bende uzun zaman gold kullanmis kullanici yorumlarından pek enjektör arizasina rastlamadigimdan ve de
sonucta gold daha hızlı bir enjektör olduğundan ben gold tercih ettim.
heran degistiredebilirim
Siz Quattro garage de montaj yaptirmadiniz mibence atikfast yerine 600 tl farkla 2500 tl ye grand taktırın.
o aractan lpg de cok cektim zamanında. iyi montaj şart.
ankarada iseniz kayra otogaza da bakabilirsiniz.
bu iki yer haricinde de muhakkak isini düzgün yapan yerler vardır ancak ben bu ikisinr ulasabildim.
evet quatro da yaptırdım yazdım zaten yukarda?Siz Quattro garage de montaj yaptirmadiniz mi
suan bir sorun yok, işlerini iyi yapıyorlar. ben basında durdum ancak bidaha montaj yaptircak olsam bırakırım arabayı.guven verdiler bana.Nasıl memnun kaldınız mı
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanınsuan bir sorun yok, işlerini iyi yapıyorlar. ben basında durdum ancak bidaha montaj yaptircak olsam bırakırım arabayı.guven verdiler bana.
bekir bey makine mühendisi ve sadece ayar isinde ilgileniyor, hasan usta arkayi toparliyor, diger tum işleri 20 yasinda bir cocuk yapiyor ama cocuk cin gibi ve ayni isi yuzlerce kez yapmaktan gozu kapalı yapıyor.
yani eksi not vereceğim birsey yaşamadım ben. gonul rahatligiyla gidebilirsiniz.