Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mazda 626 GE (1991-97)Güvenli Gece Sürüşü İçin Tavsiyeler
Farlarımı yenileyeceğim ama öncesinde bugün yol bana işkence oldu siz hangi ampülü kullanıyorsunuz iyi bir aydınlatma gerekiyor önümdeki araçları kendime kılavuz ettim sözde zenon takmış sahibi ama fasa fiso
Yılların yorgunluğunun ilk etkisi farlarda ortaya çıkıyor maalesef... Philips ile Osram'ın güçlü ampulleri var en azından zenon ampullerden iyidir. Fakat, farlar iç özelliğini kaybettiyse değişim veya tamirat şart.
Sizler neler kullanıyorsunuz şuan veya bana örnek bir kaç link verebilir misiniz hangi modeli almak lazım bu konuda pek bir bilgim yok maalesef
Fiyat skalası çok farklı ne almayım maksimum 300 tl son gibi
Kısa farlarımda bulunan xenon ampullerin özellikle yağmurlu havalarda adeta gözlerim kapalı gidiyormuş gibi hissi vermesinden sonra bir kaç yerde ampul araştırması yaptım. Tekrar xenon ampul takmak istiyordum ama bu gün elektrikçime uğradım, durumu anlattım. Yeni xenon taksan çok fazla bir şey...
Farın mercekleri sorunlu ise (mercek tasları kromu dökülmüş yada solmuş ise) ne taksan randımanlı olmaz.
Mevcut farlar yan sanayi ise tamirini yapmak ile yeni yan sanayi almak hemen hemen aynı maliyette olur.
Bir far ustasına muayene ettirmekte fayda var