Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Şekil olarak mı, işlev olarak mı?
İşlev olarak laf eden çarpılır şekil şükül olarak
2025'E KADAR 13 YENİ MAZDA MODELİ
ayy rengi harika
Ben bunları 2011 mazda 3'e yapalı çok oldu
Şaka bir yana mazda'dan bağımsız tüm yeni modellerde, binek olsun çakma jip olsun hiç birinin aydınlatma grubunu sevemedim
Bu Mazda konsept araç fotoğrafları yayınlayıp bizi kandırmıyor değil mi bu araçları ürettim diye?
1- Sim kart sıkıntısı yüzünden Mazda Tr'nin de işi ikinci planda tutmasından kaynaklı bildirilmeyen modeller gelmiyor, yani bir çoğu1-Dayak nedir?
2-Kime atılır?
* * *
Müslüm denilen hıyarın bu repliğinden sonra konu ile bağlantısını kuracak olursam...
1-Mazda neden Türkiye'ye yeni araç getir(e)miyor??
2-Türkiye'den çekilme ihtimali var mı?
Resmi tanıtım bir kaç güne yapılacak, bakalım aynısı mı olacak, ama LED ışık imzası L şekline bürünecek bu kesin gibi.
1- Sim kart sıkıntısı yüzünden Mazda Tr'nin de işi ikinci planda tutmasından kaynaklı bildirilmeyen modeller gelmiyor, yani bir çoğu
2- Bu ihtimal her zaman var olsa da yakın zamanda öyle bir durum beklemiyorum.
2- MyMazda uygulamasını kullanıyorum, aracımın bakımlarını sisteme işleyip servis geçmişi şeklinde görebiliyorum. Geçen ay itibari ile Türkiye' de hizmeti durdurdular. Bölgeyi Almanya yaparak şimdilik bir açık bulup devam ediyorum kullanmaya. Son bakım dahil bakım geçmişini pdf olarak indirdim, bugün yarın Tr ye satılmış şasi numarası diye hizmeti tamamen durdurursa en azından bu tarihe kadar olan bakımların kayıtları dursun.