dülgeroğlu
Katılımcı
Renk değiştirme imkanı olur mu ki? Mesela beyaza çevrilse. Bir de bu ampulleri bulmak zor mudur?
Elinize sağlık, yararlı bir paylaşım.
Kullandığınız ampül T10 mu ?
Renk değiştirme imkanı olur mu ki? Mesela beyaza çevrilse. Bir de bu ampulleri bulmak zor mudur?
Üstad eline sağlık, güzel paylaşım. Bende airbag ışığı sorunu vardı bir süredir. Oğuzhan ustanın aracılığıyla bir parça alacaktım fakat doların bu hali beni airbag ampullerini sökmeye itti
Youtube'daki bir video yardımıyla söktüm fakat akşam farları açtığımda panelin sağ ve sol tarafında aydınlatmaların olmadığını üzüntüyle fark ettim. Sadece hız göstergesinin altında bir ampul yanıyordu. Neyi yanlış yapmış olabilirim? Sizin bir fikriniz var mı?
Görmeden diyeceğim tek şey ya ampüllerde yada soketlerde sorun olabilir. Ben söküp denerdim. Baska bir sorun olamaz sanirim. Söküp takarken baska bir sıkıntı olmuş olamaz dimi ?
Bende kur 3 senedir sabit Dışarıdan almayı tercih ediyorsanız durum farklı tabi.Üstad eline sağlık, güzel paylaşım. Bende airbag ışığı sorunu vardı bir süredir. Oğuzhan ustanın aracılığıyla bir parça alacaktım fakat doların bu hali beni airbag ampullerini sökmeye itti
Youtube'daki bir video yardımıyla söktüm fakat akşam farları açtığımda panelin sağ ve sol tarafında aydınlatmaların olmadığını üzüntüyle fark ettim. Sadece hız göstergesinin altında bir ampul yanıyordu. Neyi yanlış yapmış olabilirim? Sizin bir fikriniz var mı?