Ebubekir
Aktif
Konuyu hiç etmeyelimReıs benımkını de fulle, ben de sana hedıye olarak 5 30 yag alıyım castrol veya motulBana takıl ben hep fullüyom
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuyu hiç etmeyelimReıs benımkını de fulle, ben de sana hedıye olarak 5 30 yag alıyım castrol veya motulBana takıl ben hep fullüyom
Atiker'in adı çıkmış 9'a inmez 8'e...BRC için Bursa bölge bayisinden 3150 lira fiyat aldım12 ay taksit yapıyorlarSadece kalkışlarda belli belirsiz titreme olur,onun dışında sıkıntı yaşamazsınız dediler.
Clio'da Atiker kullandım. Gerçekten memnundum ama Gonzales'e Atiker taktırmak içime sinmiyor. Belki düşüncem yanlış ama bilemiyorum.
3000 lira üzeri bir kit, en az iki yılda amorti eder gibi geliyor. Kararsız kaldım epey
Atiker'in adı çıkmış 9'a inmez 8'e...
Her marka artık kendini geliştiriyor, hatalarını düzeltiyor.
En mantıklı tercih Atiker bence, hem kısa vadede kendini amortide ediyor. Yinede tercih sizin böyle güzel bir araca hangi kit içinize sinecekse onu taktırın
Süleyman hocam sizin motorlar 2.0 FS gibi değil, 1.8 ler 2.0 FS ler gibi randımanlı olmuyor diye biliyorum, senin sorunda bundan olabilir mi?atiker izmir ege bölge distrübütöründe taktık yörede kim varsa onu söyledi ama mevcut bir problemim için sürekli uğruyorum git gide beni tanımıyorlar ben montaj yaptırdığım yer ile daha samimi olmak isterdim.
ama üretim tesislerinde ciddi bir ilerleme var evet bu ilerleme üretim dağıtım montaj ekiplerine de gelir bir gün ama ne zaman bekliyoruz ,yol ayarı menüsünü içinde bulunduran bir atiker kit çıkıncaya kadar ben atiker taktırmam bir daha aracıma çalışsınlar biraz daha
@ALPEREN58
lovato ve prins technomax düşünebilirsiniz biraz enjektör sesi olabilir sadece .
valla hakan hocam araştırmamı tam tamamlamadım ama bu durum benimde dikkatimi çekiyor 626 ge,gf lere tabiri caizse ne taksak oluyor ama 323 bj 1.8 motorlarda biraz kit seçimi gerektiriyor , bizim 323 bj 1.8 ler ile 626 2.0 ların tüpü etkileyecek farkı enjektör püskürtme teknolojileri olabilir ben bunu anladım ama araştırmaya devam ediyorum.323 1.8 ler için tavsiyem aracın benzindeki durumunu tanıyabilen tüp programları takılması biri brc çok pahalı biri prins buda ucuz değil 2350 tl lovato da durum nedir bilmiyorum ama yazılımı oldukça gelişmiş.benim duruma gelirsek o bana özel kafayı yemem için ayarlanmış bir problem bizim araçların genelinde olur diye bir şey söz konusu değil.Süleyman hocam sizin motorlar 2.0 FS gibi değil, 1.8 ler 2.0 FS ler gibi randımanlı olmuyor diye biliyorum, senin sorunda bundan olabilir mi?
Çözüm makyajlı 626'ya geçiş yapmak Süleymanvalla hakan hocam araştırmamı tam tamamlamadım ama bu durum benimde dikkatimi çekiyor 626 ge,gf lere tabiri caizse ne taksak oluyor ama 323 bj 1.8 motorlarda biraz kit seçimi gerektiriyor , bizim 323 bj 1.8 ler ile 626 2.0 ların tüpü etkileyecek farkı enjektör püskürtme teknolojileri olabilir ben bunu anladım ama ataştırmaya devam ediyorum.323 1.8 ler için tavsiyem aracın benzindeki durumunu tanıyabilen tüp programları takılması biri brc çok pahalı biri prins buda ucuz değil 2350 tl lovato da durum nedir bilmiyorum ama yazılımı oldukça gelişmiş.benim duruma gelirsek o bana özel kafayı yemem için ayarlanmış bir problem bizim araçların genelinde olur diye bir şey söz konusu değil.Süleyman hocam sizin motorlar 2.0 FS gibi değil, 1.8 ler 2.0 FS ler gibi randımanlı olmuyor diye biliyorum, senin sorunda bundan olabilir mi?
Hocam tam ben diyecektim sizde bu şekilde haber almışsınız her tüp firması bunu yapmıyor yani kitleri karıştırmıyor atiker in son enjektörleri gerçekten çok iyi obd siz bir beyin o iyi enjektörlerden biri aracınızıa harika olur fiyatıda liste fiyatından aşağıda olur...Clio'ya Bursa bölge bayisinde Atiker taktırmıştım hiç sıkıntı çıkarmamıştı. Sonradan 3 arkadaş daha taktırdı onlar da memnun kaldı. Biraz önce aradım Obdli kiti 2004 sonrası araçlar takıyoruz, aracınıza bakarız olmazsa enjektörü en kaliteli kitin enjektöründen takarız dediler. Fiyatlar kite göre 1400, 1600 ve 1900 lira. 12 taksit.
Aracı nasipse uzun süre kullanmak için aldık ama nasip tabi emanet sonuçta.