- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Güle güle kullan hayırlı olsun
Dil öğrensin bi önce...Tüp var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen daha gitmedin mi
Konu girişine +18'i asabilirsin abi benlik sorun yok , her yola varım, beyaz kadın, melez kadın, esmer kadın, sade kadın farketmez, dil öğrenmenin yaşı olmaz, melekelerin zayıf ama hepsi değil bakıyorumGerçi, dil dile değmeden öğrenilmez derler ama neyse
Konuya; İlk balta darbesini vurmuşum ya ben...Tüp var yine en prins'inden hemi de 4 aylık garantisi devam ediyor cinsten.
Konu girişine +18'i asabilirsin abi benlik sorun yok , her yola varım, beyaz kadın, melez kadın, esmer kadın, sade kadın farketmez, dil öğrenmenin yaşı olmaz, melekelerin zayıf ama hepsi değil bakıyorum
Bana uyar yani hoca osursun Cemaat sicsin şenlensin forum
Evrak kürek işleri vsTüp var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen daha gitmedin mi
MaşaAllah, sökülmedik yer kalmama projesi başlamış..Ekli dosyayı görüntüle 69196
Koltuk ısıtmanın alt kısmı çalışmıyor da
Orda bir servet yatıyor karıştırmaMaşaAllah, sökülmedik yer kalmama projesi başlamış..
Sağdaki saklama kutularındaki zula da çok hatıralar saklıyor gibi
Hem de ne avsom. Neymiş öyle maşallah. Her gamyona ya da guzuya takılıyor mu bu çakıawesome
Veli abi koşş bu kez yırtarız belki, bu ürünü Nadya Komanaçi, Biricit Bardo, İngiltere Kraliçesi Elizabet bile kullanıyorSoket sokete gelmesi çok hoşdur, ama soket sokete kısmını görmezden gelirsen her guzuya takılır evet
Bunun ilacını yaptılar yıllar önce.Yaşlılar gelip arkadaşı için alıyordu.Bya tutuluyordu ilacı,modülü nasıldır kim bilir :Okurken helecan yaptım bak...
İndirmeli, kaldırmalı
Yarı açık bırakmalı
Soket sokete denk düşmeli
Vuhhuuu, avensome de cabası.
Bir nevi mutluluk modülü.